Techtogether Techtogether: a cégeket ostromolják a mérnökhallgatók

Techtogether: a cégeket ostromolják a mérnökhallgatók

autopro.hu | 2014.11.06 10:46

Techtogether: a cégeket ostromolják a mérnökhallgatók

A járműépítő egyetemi és főiskolai csapatok fesztiváljának második napja a tudásról és a kreativitásról szól. A mai teljesítmény dönti el, kik jutnak a holnapi döntőbe. Figyeljünk oda rájuk!

Amint a 18 hazai mérnökhallgatói csapat részvételével zajló Techtogether kiállítás, előadássorozat és verseny első napjának összefoglalójából kiderül, izgalmasan indult az Autopro.hu társszervezésével életre hívott, egyedülálló rendezvény. Ám amíg szerdán főleg bemutatkoztak, prezentáltak a fiatalok, ma már visszavonhatatlanul a versenyé a főszerep.

Gyártók, beszállítók, szolgáltatók - senkit nem kímélnek a kíváncsi fiatalok

A pénteki döntőbe ugyanis csupán a hat legjobban teljesítő gárda juthat be, bár a többiekre is várnak még meglepetések a harmadik napon. Elméleti és gyakorlati feladatok mellett sajátos kihívást jelent az úgynevezett expocaching, amelynek lényege, hogy a jövő mérnökei feltérképezik az Automotive Hungary kiállítás terepét. Vagyis egyre másra járják a standokat, faggatják a vállalatokat, szorgosan gyűtjik az információkat - végül a hazai járműipar világát alaposan megismerve lesznek majd képesek összerakni azt a mozaikot, ami minél hitelesebb képet mutat, annál nagyob eséllyel juthatnak a megalkotói a verseny díjainak közelébe.

Techtogether 2014 - 1. nap
Itt nézheti meg a Techtogether 1. napján készült képeinket

Amíg a lányok és fiúk izzadnak, illetve a cégeket izzasztják, videókat is készítünk a helyszínen, amelyeket folyamatosan közzétesszük szakportálunkon. Ezért továbbra is érdemes rendszeresen velünk tartani, oldalunkra naponta többször is visszalátogatni.

Kiemelt Partnereink