HR Ablak Felavatták a Trenkwalder új pécsi irodáját

Felavatták a Trenkwalder új pécsi irodáját

autopro.hu | 2024.05.23 17:17

Felavatták a Trenkwalder új pécsi irodáját

Fotó: Trenkwalder

Új irodában folytatja pécsi működését Magyarország egyik vezető HR szolgáltatója, a Trenkwalder. A Király utca 66. szám alatt álló Király ház földszintjén található helyiséget Varga Péter, a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának gazdaságfejlesztésért felelős főosztályvezetője, valamint G.Nagy Balázs, a Trenkwalder Magyarország ügyvezető igazgatója avatta fel május 23-án.

Hirdetés

A Trenkwalder immár 17 éve nyitotta meg első pécsi irodáját. A közvetlen jelenlét nyomán mára szoros kapcsolatokat épített ki mind a helyi vállalati közösséggel, mind a lakosság széles körével. A cég a dél-dunántúli régióban, és főként Baranya megyében folyamatosan erősödő aktivitása megteremtette a lehetőségét az eddiginél nagyobb és modernebb irodába költözésnek, amely a Pécs ütőerének számító Király utcában ideális elérhetőséget biztosít mind a vállalati partnerek, mind az álláskereső munkavállalók számára.

A pécsi iroda megnyitása.

A pécsi iroda megnyitása.

A Trenkwalder cégcsoport az egyik vezető hazai HR szolgáltató. Országosan 20 irodából álló hálózatot működtetve a munkaerő-kölcsönzésen és -közvetítésen túl komplex szolgáltatásokat nyújt többek között a vezetőkiválasztás, a bérszámfejtés-kiszervezés, a diákmunka, a nyugdíjas-foglalkoztatás, az employer branding terén is. Partnerei főként ipari gyártó/termelő vállalatok és beszállítóik, kereskedelmi és szolgáltató cégek, valamint a pénzügyi szektor, a hazai telekommunikáció és az FMCG prominens képviselői.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink