Beszállítók Csavart egyet a hőszabályozáson az Eberspächer

Csavart egyet a hőszabályozáson az Eberspächer

autopro.hu/Sz.K. | 2018.09.24 15:47

Csavart egyet a hőszabályozáson az Eberspächer

Harmadik generációs Hydronic vízmelegítőjével az Eberspächer még hatékonyabb fűtési teljesítményt kínál. Az eszköz személy- és teherkocsikban egyaránt alkalmazható.

Egyszerűbb és megbízhatóbb lehet hőszabályozás az Eberspächer kefe nélküli, egyenáramú motorral ellátott Hydronic vízmelegítőjévek. A 24 voltos verzió egészen új fejlesztés, mely megfelel a CAN kommunikációs protokollnak, és kompatibilis minden működő alkatrésszel.

Ősztől elérhető lesz az a változat is, mely hasznosítja a motorból érkező maradékhőt is, amivel energiát takarít meg, illetve részt vesz a környezetvédelmi előírások teljesítésében. Az EasyStart Web sok más gyártó termékeihez hasonlóan könnyen telepíthető, hiszen a beépített antennával és SIM-kártyájával van ellátva, amelyek később lehetővé teszik az okostelefonon, okosórán és egyéb eszközön keresztüli, a piactól egyre inkább elvárt felügyeletet.

A rendszer diagnosztikai egységének köszönhetően minden részletes elemzést készíthetünk az aktuális működési állapotról. Ha az ügyfél lehetővé teszi, távoli diagnosztika is elérhető a szolgáltatások között.

Az eszköz kompakt mérete azt jelenti, hogy rugalmasan beszerelhető szűkös helyekre is, a járműspecifikus alkatrészek pedig biztosítják a piacon lévő számos más modellel való kompatibilitást.

Kiemelt Partnereink