Trend Hamarosan indul a 16. Balaton Classic verseny!

Hamarosan indul a 16. Balaton Classic verseny!

autopro.hu | 2023.06.02 09:22

Hamarosan indul a 16. Balaton Classic verseny!

Fotó: Facebook/balatonclassic.hungary

Már csak egy nap és 16. alkalommal nyújthat felejtetlen élményt a veterán és klasszikus autók szerelmeseinek és a Balaton régió iránt érdeklődőknek a Balaton Classic kétnapos versenysorozata. A részleteket illetően szeretnénk figyelmébe ajánlani a szervezők alább olvasható rövid felhívását.

A Balaton Classic 2023. június 3-án várja a régi idők meghatározó négykerekűinek rajongóit és a Balaton-felvidék iránt érdeklődőket egy különleges versenyre. A résztvevők nemcsak a gyönyörű tájakat és a különleges autókat csodálhatják meg, hanem próbára tehetik a tájékozódási és vezetési képességeiket is. A verseny során ugyanis csak a rendezvényen kapott eszközökkel navigálhatnak, és századmásodperce pontosan kell teljesíteniük a speciális szakaszokat. A verseny június 3-án, szombaton Balatonalmádiból rajtol.

A versenyen olyan ritkaságokkal is találkozhatnak a nézők, mint a Vissza a jövőbe című film ikonikus időgépe, a DeLorean, vagy James Bond összetéveszthetetlen Aston Martin DB5-je. A legidősebb járművek között pedig egy 1923-as Salmson VAL 3, egy 1933-as Ford Rheinland és egy 1941-es Cadillac Fastback Coupe szerepel.

A Balaton Classic nemcsak az autó-fanatikusoknak nyújt felejthetetlen élményt, hanem a jótékony célú támogatóknak is. Idén a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt segítik a szervezők és a résztvevők. Az alapítvány bohócdoktorai játékkal és humorral enyhítik a kórházban vagy más egészségügyi intézményekben tartózkodó gyermekek stresszét, félelmét és szorongását.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink