MiR

Öt AMR-alkalmazás a belső szállítás optimalizálására

Az autonóm mobil robotok (AMR-ek) egy egyszerű, hatásos, és költséghatékony módszert kínálnak az anyagmozgatás és a belső szállítási feladatok automatizálására szinte minden olyan helyzetben, ahol általában az alkalmazottaknak kell kocsikat tolnia az üzem különböző egységei között.

autopro.hu | 2021.02.24 13:21

Hogyan dolgozhatnak együtt a mobil robotok és az emberek?

Az AMR-ek levehetik a munkatársak válláról a nehéz áruk szállításának vagy raklapok emelésének feladatát, és a távolságokat is lerövidítik, amiket egy alkalmazottnak végig kell járnia egy műszak alatt.

autopro.hu | 2021.01.11 10:18

Az intralogisztika és az egészségügy pörgette a MiR 2020-as évét

2020-ban jelentősen nőtt az AMR robotok értékesítése, annak is köszönhetően, hogy a gyártóüzemekben és raktárakban növelik a belső szállítási folyamatok hatékonyságát, csökkentik az intralogisztikai költségeket, és mindeközben garantálják a biztonságot, különösen dinamikus környezetekben.

autopro.hu | 2020.12.25 16:22

Új elnököt nevezett ki a dán robotipari éllovas

Thomas Visti hatáskörét a Mobile Industrial Robots A/S új elnöke, Søren E. Nielsen veszi át. Mindössze két és fél évvel a MiR-hez való csatlakozása után (mint CTO), Søren E. Nielsen a mobil robotgyártás globális piacvezetőjének élére került. A pozícióváltás Thomas Visti kérésére történt, aki új karrier utat kíván követni.

autopro.hu | 2020.07.08 15:16

Az intralogisztika forradalma: mi a különbség az AMR-ek és AGV-k között?

A belső logisztika automatizálása egy visszatérő kérdés a vállalatok számára. A közelmúltig csak a hagyományos automata vezérlésű járművek (AGV-k) és a szállítószalagok jöhettek szóba e terület automatizálása kapcsán. Ma már ezek helyét átveszi az autonóm mobil robotok (AMR-ek) fejlett, rugalmas és költséghatékony technológiája.

autopro.hu | 2020.06.10 15:48

1

Kiemelt Partnereink