Logisztikai központ

Kkv-k bérelhetik ki a diósgyőri kohászat hamvain épült logisztikai csarnokot

Az évek óta nem termelő diósgyőri kohászat területén, az egykori salakhányó, a halna helyén több mint 10 ezer négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít az Európa-Center-Miskolc Kft., amely a közel kétmilliárd forintos beruházáshoz 959 millió forintot nyert az Új Széchenyi Terv Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése című pályázatán, a létesítmény alapkövét csütörtökön tették le.

MTI | 2014.06.26 13:01

Száz új munkahelyet hozott létre a Waberer´s Miskolcon

Száz új munkahely jött létre Miskolcon a közúti árufuvarozással, raktározással foglalkozó Waberer´s-Szemerey Logisztika Kft. miskolci bázisán, a 3 milliárd forint értékű beruházást csütörtökön adták át.

MTI | 2014.02.20 12:35

Átadták a Huawei regionális logisztikai központját

Elkészült a Huawei Technologies regionális logisztikai központjának bővítése Biatorbágyon. A beruházást Orbán Viktor miniszterelnök és Hsziao Csien, a Kínai Népköztársaság nagykövete adta át.

MTI | 2013.12.03 16:00

A DHL logisztikai bázist nyitott a Budapest Airport területén

Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára szerdán, az új bázis átadási ünnepségén elmondta: a fejlett infrastruktúra, valamint a képzett munkaerő és a rugalmas munkaerőpiac előnyös a befektetők számára.

MTI | 2013.10.30 15:34

Tatabányán hoz létre logisztikai bázist a Ferdinand Gross Hungary

A csavarok és kötőelemek, szerelési aprócikkek és fogyóeszközök nagykereskedelmével foglalkozó Ferdinand Gross Hungary Kft. a tatabányai ipari parkba költözteti magyarországi tevékenységének alapjául szolgáló logisztikai bázisát - mondta a vállalat ügyvezetője az épület keddi bokrétaavató ünnepségén.

MTI | 2013.06.25 12:00

1 2 3

Kiemelt Partnereink