abroncscsere

Minden fontosat tud a téli-nyári gumicseréről?

A gumiabroncsoknak rendkívül nagy szerepe van abban, hogy optimális tapadással és féktávolsággal segítsenek bennünket a biztonságos közlekedésben. A Hankook kvízével most tesztelheti ön is, mennyire felkészült a témában!

autopro.hu | 2022.04.07 07:22

Mennyit érdemes új nyári gumiabroncsokra költeni?

A tavasz és a melegebb idő eljövetele sok autótulajdonos számára a téli gumiabroncsok nyárira való cseréjét jelenti. Közülük is sokan szembesülnek ilyenkor a ténnyel, hogy a nyári gumik már nincsenek használható állapotban, de mi alapján érdemes új abroncsot választani?

autopro.hu | 2021.04.15 04:20

Virágkorát élte a négyévszakos abroncs a tavalyi évben

Hét százalékos csökkenéssel zárta a tavalyi évet a magyar gumiabroncspiac. Míg a téli és a nyári abroncsok forgalma egyaránt visszaesett, addig a négyévszakos abroncsok iránti kereslet meredeken ívelt felfelé.

autopro.hu | 2021.02.01 16:47

Komoly visszaesést tapasztalt az európai gumiabroncs piac

Az Európai Gumiabroncs- és Gumigyártók Szövetsége (European Tyre and Rubber Manufacturers’ Association - ETRMA) a napokban tette közzé tagjainak 2020 negyedik negyedéves, illetve egész évre vonatkozó gumiabroncs-eladási statisztikáit.

autopro.hu | 2021.01.26 09:23

Milyen abroncsot válasszunk avagy mi az ára a biztonságnak?

„Az abroncsok mind egyformán néznek ki.” – mondhatná az egyszeri vásárló, de semmi sem áll távolabb a valóságtól, mint ez a kijelentés. A legtöbb abroncs tapintása, mintázata, anyaga, érzetre valóban nagyon hasonló, de ne felejtsük el, ez nem szépségverseny.

autopro.hu | 2020.09.11 07:21

A négy keréké lesz a főszerep a mostani szezonban

Ebben az évben biztosan nagyobb megfontolást igényel majd, hogy hova menjünk nyaralni. A vírushelyzet enyhülésével ugyan megnyílnak a határok, de a járványt kordában tartó rendelkezések egy része még mindig érvényben van vagy gyorsan változik.

autopro.hu | 2020.06.29 04:23

1

Kiemelt Partnereink