Techtogether Találkozzon az additív gyártás szakértőivel a Techtogether 2022-n!

Találkozzon az additív gyártás szakértőivel a Techtogether 2022-n!

autopro.hu/P.B. | 2022.10.03 15:18

Találkozzon az additív gyártás szakértőivel a Techtogether 2022-n!

Fotó: EOS

Az autóipar legégetőbb kérdéseit járja körbe a Techtogether 2022 járműipari konferencia, míg a kapcsolódó szakkiállításon a járműipart is meghatározó innovatív ipari trendek hazai képviselőivel is találkozhat október 18-19. között. A legmodernebb technológiák között természetesen az additív gyártás és a 3D nyomtatás hazai képviselői sem maradhatnak el. Találkozzon az additív gyártás hazai kulcsszereplőivel, jelentkezzen most a Techtogether 2022-re!

Hirdetés

A járműipart jelenleg érintő számos kihívás között az egyik a robbanásszerűen terjedő új technológiák alkalmazása, a negyedik ipari forradalomban rejlő lehetőségek kiaknázása. Az additív gyártás (leegyszerűsített nevén a 3D nyomtatás) egyike ezen új, gyorsan terjedő, egyre szélesebb körben alkalmazott technológiáknak. A korábban még csak a tintasugaras nyomtatók technológiájához hasonló módszerekkel működő additív gyártásban mára számos eljárás létezik, folyamatosan alkotnak meg új anyagokat, és forradalmasítják a pótalkatrészek, prototípusok előállítását.

Az október 18-19-én, a fővárosi Bálnában megrendezésre kerülő Techtogether 2022 kiállításon az additív gyártással foglalkozó hazai cégek közül kiállítóként találkozhat a Craftunique Kft.-vel, a Freedee Kft.-vel, a Kvint-R Kft.-vel és a Varinex Zrt.-vel. Vannak kérdései, esetleg szeretne már előre egyeztetett időpontban bejelentkezni a résztvevő vállalatokhoz? Írjon nekünk az [email protected] email címre és mi továbbítjuk megkeresését!

Szívesen meghallgatna előadást additív gyártás témában? Akkor vegyen részt október 18-án az autopro.hu és a MAGE által szervezett szakmai konferencián, melyen 11 óra 15 perctől Bogár Judit, a Kvint-R Kft. 3D technológiai divízióvezetője tart előadást Sorozatgyártás 3D nyomtatással és az additív gyártás lehetőségei címmel.

Az október 18-19-e között megrendezésre kerülő kiállítás ingyenesen, de regisztrációhoz kötve látogatható, ide kattintva tud regisztrálni az eseményre. Az október 18-ai konferencia szintén regisztrációhoz kötve, belépőjegy ellenében látogatható.

Az alábbi vállalatok biztosan ott lesznek a rendezvényen, jöjjön el Ön is!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink