Szolgáltatók Yale targonca a zöld év jegyében

Yale targonca a zöld év jegyében

Pörge Béla | 2020.08.24 10:49

Yale targonca a zöld év jegyében

Fotó: Pagát Gold Zrt.

A 2020-as év a Pagát Goldnál a zöld év jegyében zajlik. A társaság hisz abban, hogy minden apró tett számít! Ezért úgy döntöttek, annak érdekében, hogy az anyagmozgatási feladatokból származó szén-dioxid-kibocsátás részben tehermentesítse környezetünket, a 2020-as év során a Pagát minden eladott elektromos targonca után egy facsemetét ültet, amelyet 2021 tavaszán közösen a Pagát csapata telepít majd Magyarországon.

Az érdekes ötlet kapcsán kerestük fel a vállalatot, ahol a YALE ERP15 VT elektromos targoncát mutatták be nekünk.

A VT sorozatú, három támaszú, elektromos ellensúlyos targoncát közepes és nehéz üzemű körülményekhez tervezték. Legyen szó akár napi több műszakos felhasználásról, a VT megállja a helyét, míg kis alapterületű alváza biztosítja, hogy a legszűkebb folyosókban is működhessen és osztályának legjobbja legyen a manőverezésben.

Fotó: Pagát Gold Zrt.

A háromtámaszú targonca 1,5 tonnát bír felemelni 4,9 méter magasra. Háromfokozatú triplex oszloppal rendelkezik és rengeteg opcióval felszerelhető az alapmodell.

A bemutatott targonca fehér, nyomot nem hagyó gumikkal van felszerelve, amelynek főképp a fokozott tisztasági előírással működő szerelőüzemeknél és az élelmiszeriparban van jelentősége. A targonca integrált oldalmozgatóval rendelkezik és egyszerűen, a vezető mellett elhelyezett karok elmozdításával irányítható. A vezetőtér a triplex torony ellenére jó kilátást biztosít a kezelőnek. A kezelő feje fölött elhelyezett kijelző gyors tájékoztatást nyújt a targonca üzemállapotáról és a beállított teljesítményről.

A vezetőülés légrugós, több ponton állítható ülés, ahol a kezelő a szokásos magassági és előre-hátra mozgások mellett a rugózás keménységét is beállíthatja magának. Nincs hátfájás az ergonómiailag tökéletesen megálmodott ülésben!

Fotó: Pagát Gold Zrt.

A kormányoszlop dönthető és álomszerű ahogy a kormányon elhelyezett forgógomb segítségével gyorsan fordulhatunk a targoncával.

A targonca a hátsó munkalámpák mellett blue lighttal van felszerelve, amely olyan területeken fontos, ahol nagy zajterhelésű üzemben kell a targoncával közlekedni.

Az energiahatékonyság és a termelékenység összekapcsolható egymással, hogy az üzemeltetési igényeknek eleget tegyünk, ugyanakkor ezen két dolog páratlan ’energiamérlege’ olyan lehetőségeket tár elénk, melyek során mindkettőnek élvezhetjük az előnyét.

Fotó: Pagát Gold Zrt.

A Pagát Gold Zrt. vásárlás és bérlés esetén is versenyképes ajánlattal várja megrendelőit. Arról, hogy melyik megoldás jobb a vásárló pénztárcája és üzletpolitikája dönt, de a Pagát Gold Zrt. munkatársai elektromos targoncák esetében a tartós bérleti megoldás igénybevételét is javasolják.

Pagát Gold Zrt.

Cím: 1165 Budapest, Újszász utca 43.
Telefon: +36 1 402 42 22
Mobil: +36 30 477 9552
E-mail: [email protected]
Nyitvatartás: H-Cs 8-16.40, P: 8-15.50
Honlap:
www.pagatgold.hu

Kiemelt Partnereink