Szolgáltatók Új töltési szolgáltatás indul Európában

Új töltési szolgáltatás indul Európában

autopro.hu/R.K.E. | 2024.04.02 11:18

Új töltési szolgáltatás indul Európában

Fotó: Polestar

A Polestar a Plugsurfinggel közösen elindította a Polestar Charge új töltési szolgáltatását Európában. A gyártó ügyfelei így több mint 650.000 nyilvános töltőponthoz férhetnek hozzá, köztük Tesla Superchargers töltőállomásokhoz.

2020 óta a Polestar a Polestar 2 ügyfeleinek hozzáférést biztosít a Plugsurfing hálózathoz, és különleges kedvezményeket kínál. Röviddel a két új elektromos modell, a Polestar 3 és a Polestar 4 európai kiszállításai előtt mindkét vállalat új töltési szolgáltatást indít.

A Polestar ügyfelei ezáltal 650.000 nyilvános töltőponthoz férhetnek hozzá, indíthatják el a töltési folyamatokat, és fizethetnek is érte. A Polestar emellett integrálta a Tesla európai Supercharger-hálózatát a saját töltőalkalmazásába, így hozzáférést biztosítva az összes Superchargerhez. A töltési szolgáltatáshoz azonban a Tesla alkalmazásban fizetőeszközként kell tárolni a töltési szolgáltatást. Az EnBW, az Aral pulse, az Ionity, a Recharge, a Fastned, a Total, az Allego és még sok más cég töltőpontjai is aktiválhatók a Polestar Charge-on keresztül.

Sem a Polestar, sem a Plugsurfing nem közölt részleteket a töltés árairól. Az alkalmazás azonban megjeleníti ezeket az adott töltőpontra vonatkozóan. Egy opcionális, havi 13.99 eurós előfizetéssel a Polestar Charge alkalmazásban megjelenő standard árakból 30 százalékos kedvezményt is lehet majd kapni. Az előfizetés jelenleg Németországban, Ausztriában, Svájcban, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Nagy-Britanniában, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Norvégiában, Svédországban és Spanyolországban érhető el – írja az electrive.com.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink