Szolgáltatók Továbblépés az Eurowag útdíjmegoldásaival

Továbblépés az Eurowag útdíjmegoldásaival

autopro.hu | 2023.09.08 10:20

Továbblépés az Eurowag útdíjmegoldásaival

Fotó: Eurowag

Európában vezetni gyönyörű élmény lehet, mivel a hatékony és jól karbantartott utakat az egész kontinensen úgy alakították ki, hogy a nemzetközi kereskedelem és a turizmus virágozhasson. Azonban az európai útdíjfizetési módjának kitalálása gyakran több ország különböző útdíjrendszerével, szabályozásával és szolgáltatóival való foglalkozást jelent, ami még a legkellemesebb kontinensen átívelő utazást is lassú és fáradságos úttá teheti.

Szerencsére az Eurowag segít az európai autópályákon való közlekedés szó szerinti útdíjának megfizetésében. Számos országban az Eurowag EETS tanúsítvánnyal rendelkező útdíjfizető dobozok és fedélzeti egységek (OBU) egyszerűsített fizetési megoldásaival az útdíjköteles utak, alagutak és hidak számára a gyorsforgalmi sávban tartják Önt.

Ne hagyja, hogy az útdíjfizetés lelassítsa üzletmenetét

Európa számos különböző kultúrát, nyelvet és államformát képvisel. Ennek eredményeképpen az európai útdíjrendszer különböző szabályozások, fizetési módszerek és szolgáltatók keveréke. Mindezen különbségek elszámolása útközben nagy kihívást jelenthet, különösen, ha több pénznemről van szó.

Ha minden egyes fizetőkapunál meg kell állni, hogy készpénzzel fizessenek, az hosszú sorokat és forgalmi dugókat okozhat. Ezért számos országban bevezettek valamilyen készpénzmentes fizetési módot az útdíjfizetési kapuk egyes sávjaira, lehetővé téve a járművek számára, hogy megállás nélkül fizessenek. Ahhoz, hogy egy jármű használhassa ezeket a sávokat, rendelkeznie kell fedélzeti egységgel (OBU) vagy a szélvédőn elhelyezett matricával .

Bár ez a módszer egyszerűbb és hatékonyabb, mint minden egyes kapunál külön-külön fizetni (és a megfelelő valutát a megfelelő összegben kéznél tartani), a több OBU és matrica nyomon követése még mindig problémákat okozhat azoknak a járművezetőknek, akik gyakran utaznak nemzetközi úton Európán keresztül. Annak biztosítása, hogy minden egyes OBU vagy matrica aktuális és érvényes legyen, sok adminisztratív fejfájást és papírmunkát okozhat. Ha más nem is, a szélvédő a matricák zsúfolt összevisszaságává válhat, ami rontja a vezető kilátását az útra.

Az európai útdíjköteles utakon történő nemzetközi utazás egyszerűsítése érdekében az EU kiadta az EU/2019/520 irányelvet, amely lehetővé tette az európai elektronikus útdíjszedési szolgáltatás (EETS)létrehozását. Ez az irányelv lehetővé tette egyetlen OBU használatát, amelyet egy harmadik fél szolgáltatóval (például az Eurowaggal) kötött szerződésen keresztül kínálnak, és amely több ország több útdíjrendszerét is lefedheti.

Az Eurowag Toll Solutions az Ön ideális másodpilótája

Legyen Ön járművezető, diszpécser vagy flottatulajdonos, a Eurowag Toll Solutions kínál Önnek valamit. A járművezetők számára egyetlen EETS-tanúsított OBU-doboz jelenti a tisztább szélvédőt, míg a biztonságos készpénzmentes fizetés lehetősége a gyorsforgalmi sávból kevesebb időt jelent az útdíj megfizetésére való sorban állásban.

A diszpécserek értékelni fogják, hogy a oldalon könnyen nyomon követhetik az összes útdíj- és matricafizetést (valamint az Eurowagon keresztül történő egyéb tranzakciókat és számlákat) egy helyen, az ügyfélportálon keresztül, ami egyszerűsíti a nyilvántartást és időt szabadít fel a fontosabb feladatokra.

Azok a flottatulajdonosok, akik tovább szeretnék vinni vállalkozásukat, értékelni fogják a Eurowag EETS OBU (EVA) előnyeit. Az EVA (Enhanced Vehicle Assistant) minden méretű flotta számára készült, és a fent említett összes előnyt, valamint egy sor irányítási eszközt, intelligens telematikát és hozzáférést biztosít más Eurowag termékek kedvezményes áraihoz. Az útdíjjal kapcsolatos költségek optimalizálása és az adminisztratív terhek csökkentése lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy idejüket, pénzüket és erőforrásaikat üzleti tevékenységük más területeire összpontosítsák. Az integrált tankolási csalásmegelőző technológia még az esetleges veszteségektől is segít megvédeni az üzletet.

Az ügyfelek akár matricás fizetést is végezhetnek a Eurowag üzemanyagkártyával. És függetlenül attól, hogy milyen szerepet tölt be a vállalat értékesítési láncában, minden Eurowag-ügyfél értékelni fogja a 24/7-es hozzáférést az ügyfélszolgálathoz (az Ön helyi nyelvén).

Bárhová is mész, az Eurowag ott van

Az Eurowag EETS tanúsítvánnyal rendelkező OBU-k lehetővé teszik a készpénzmentes útdíjfizetést a 23 országban, 5 alagútban, az Öresund és a Storebaelt hídon, valamint az A1 és A4 autópályákon Lengyelországban. Élvezze a zökkenőmentes utazást a díjköteles utakon olyan országokban, mint Németország, Csehország, Lengyelország, Ausztria, Belgium és Magyarország, és hamarosan további díjköteles régiók is megjelennek (amelyek a meglévő útdíjfizető dobozok frissítésein keresztül távolról is letölthetők).

Nem számít, merre vezet az út, az Eurowag segíthet megkönnyíteni az utazást!

Még azt is megkönnyítettük, hogy ügyfelünk legyen

Ha a hatékonyabb és egyszerűbb fizetés az európai útdíjfizetési rendszerben érdekli Önt, örömmel fogja hallani, hogy most még egyszerűbb Eurowag-ügyféllé válni. Csak látogasson el weboldalunkra, és töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és egy képviselőnk felkeresi Önt, hogy megvitassák az Ön igényeit.

Tudjon meg többet arról, hogy az Eurowag útdíjfizető dobozok a legjobb módja az útdíjfizetésnek Európa-szerte.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink