Szolgáltatók Összekarol a KPMG és a Microsoft, fejlődhet a kiberbiztonság

Összekarol a KPMG és a Microsoft, fejlődhet a kiberbiztonság

autopro.hu/Sz.K. | 2018.06.25 13:54

Összekarol a KPMG és a Microsoft, fejlődhet a kiberbiztonság

A KPMG és a Microsoft két közösen fejlesztett biztonsági eszközt jelentett be, mellyel az adatbiztonságot és a kibervédelmet szolgálják.

A KPMG International és a Microsoft új programjai, a Data Governance és a Cloud Cyber Defense abban segít, hogy a szervezetek ellenőrizni tudják biztonsági állapotukat, incidens esetén pedig kombinálhassák kapacitásaikat.

Data Governance

Rengeteg szervezet használja világszerte a Microsoft termékeit és szolgáltatásait, beleértve a biztonsági megoldásokat is. Sok esetben azonban ezeket nem teljes kihasználtsággal működtetik. A KPMG széleskörű adatkezelési tudását és tapasztalatát a Microsoft Azure Information Protection programjával kombinálva segít, hogy a szervezetek fejlesszék adatbiztonságukat, anélkül, hogy a végfelhasználók életét bonyolultabbá válna.

A program adatleltározóból és ütemtervből áll. Előbbi osztályozza és védelmezi az adatokat, utóbbi hatékonyan fejleszti a technológiát azzal, hogy támogatja a folyamatos folyamatfejlesztést.

Cloud Cyber Defense

A Microsoft biztonságra fókuszálása az elmúlt években azt eredményezte, hogy felgyorsult a fejlesztés, ennek köszönhetően pedig bővült a biztonsági ajánlatok és technológiák kínálatának.

Azok a szervezetek, amelyek az Azure-t használják, elérhetőséggel rendelkeznek a fejlett biztonsági technológiákhoz. A szervezetek központosíthatják vele biztonsági ellenőrzéseiket és tevékenységeiket akár technológiák, szervezeti egységek és vagy földrajzi régiók között is, továbbá biztonságosabb felhőt tudnak kialakítani.

– A Microsoft és a KPMG közös munkája során jobban tudjuk védeni ügyfeleinket, szerte a világban hangsúlyozta Ann Johnson, a Microsoft Stratégiai-, Vállalati- és Kiberbiztonságért felelős alelnöke.

A két új szolgáltatáson kívül a vállalatok egy GDPR Discovery szolgáltatást is kínálnak, így segítve ügyfeleinek, hogy be tudják tartani az EU Általános Adatvédelmi szabályozását, ami 2018. május 25-én lépett érvénybe.

Kiemelt Partnereink