Szolgáltatók Jövőre tér vissza a legnagyobb amerikai autókiállítás

Jövőre tér vissza a legnagyobb amerikai autókiállítás

autopro.hu/P.B. | 2024.01.15 06:18

Jövőre tér vissza a legnagyobb amerikai autókiállítás

Fotó: twitter.com/NAIASDetroit

Jövő év januárjától visszatér a megszokott mederbe az évente megrendezett detroiti Észak-Amerikai Nemzetközi Autósszalon, és ismét januártól fogják megrendezni az eseményt. Ezzel együtt idén kimarad a rendezvény, amit az előző két évben szeptemberben tartottak meg.

Az Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalon 2025-ben visszatér a korábbi januári rendezéshez, a következő rendezvény 2025. január 10-től 20-ig tart majd. Ugyanakkor 2024-ben nem tartják meg az eseményt – közölte Rod Alberts, a Detroiti Autószalon és a Detroiti Autókereskedők Szövetségének ügyvezető igazgatója a Motor1 megkeresésére.

Az autóiparban az új év hagyományosan azzal kezdődött, hogy az iparág Detroitra összpontosított, ahol megismerhette a legújabb autókat és trendeket. A hagyományt a koronavírus-járvány szakította meg, majd egy ideig nyár végén tartották az eseményt, de 2025-ben visszatérnek a megszokott rendhez.

Kérdés, hogy a technológia elviszi-e a fókuszt

A világjárvány előtti bemutatókon gyakran szerepeltek koncepcióautók és sok új jármű debütálására került sor, azonban a járvány óta, a szeptemberi rendezvények kevesebb izgalmat tartogattak.

A januárra való visszatérés felvet egy újabb problémát: az utóbbi években a Las Vegas-i CES az autógyártók népszerű célpontjává vált, számos új modellt vagy koncepciót mutatnak be ott, különösen, ha bizonyos mértékű technológiai fejlődéssel is jár az újdonság – jegyzi meg a Motor1.

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink