Szolgáltatók Ismerje meg a minőségirányítási alapokat a Tequával!

Ismerje meg a minőségirányítási alapokat a Tequával!

autopro.hu/V.M. | 2022.05.19 15:22

Ismerje meg a minőségirányítási alapokat a Tequával!

Fotó: Tequa

Ha megismerkedne a minőség és minőségirányítás legfontosabb elméleti alapjaival vagy felfrissítené tudását, akkor a Tequa International Kft. májusi „QMF - Minőségirányítási szakember tanfolyam ISO 9001” online képzését Önnek találták ki!

Hirdetés

A tanfolyam a magyarországi minőségkultúra fejlesztését támogatja azzal, hogy közérthető módon, strukturált formában összefoglalja a minőséggel és minőségirányítással kapcsolatos legfontosabb elméleti alapokat, eligazít a kapcsolódó alapszabványok területén, bemutatva azok alkalmazási területét, céljait, felépítését és fontosabb tartalmi elemeit, továbbá bevezeti a résztvevőket a leggyakrabban alkalmazott problémamegoldási módszerek és minőségtechnikák világába.

A tanfolyam célja

A résztvevők ismerjék és értsék meg a minőséggel és minőségirányítással kapcsolatos elméleti alapokat és megfontolásokat. Igazodjanak el az ISO 9001-es szabványban, legyen rálátásuk a TQM alapelveire és értsék meg az irányítási rendszerek auditját leíró ISO 19011-es szabvány fontosabb iránymutatásait. Ezen túlmenően ismerjék meg az irányítási rendszerek működtetéséhez és továbbfejlesztéséhez alkalmazható legismertebb problémamegoldó módszereket és minőségtechnikákat.

Célcsoport

Döntéshozók – rendszerszemléletük fejlesztéséhez; minőségirányítási rendszert működtető szervezetek munkatársai – a rendszer fejlesztéséhez való hozzájárulásuk megalapozásához; munkatársak, akik perspektívát látnak a minőségirányítási területen történő tevékenységben – szakmai tudásuk megalapozásához; minőségirányítási rendszert működtető munkatársak – ismeretfrissítés, tudásfejlesztés.

A tanfolyam során megszerezhető kompetenciák

A minőségi és minőségirányítási alapvetések, fogalmak biztos ismerete; az ISO 9001 szabvány céljainak, felépítésének és fontosabb tartalmi elemeinek ismerete; problémamegoldó módszerek és alapvető minőségtechnikák ismerete, bevezetés a 8D problémamegoldás és az FMEA alapjaiba.

Időpont: 2022.05.05 - 2022.05.06 és 2022.05.26 - 2022.05.27

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a Tequa weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink