Szolgáltatók Fejlessze problémamegoldó képességét a Tequával!

Fejlessze problémamegoldó képességét a Tequával!

autopro.hu/V.M. | 2022.06.09 08:17

Fejlessze problémamegoldó képességét a Tequával!

Fotó: TEQUA

A Tequa International Kft. „8D – A problémamegoldás 8 diszciplínája” online képzése során a résztvevők megismerik az autóiparban elterjedt 8D problémamegoldó folyamatot, és az azt támogató technikákat, valamint egy 8D jelentés elkészítésének szempontjait.

Hirdetés

Az elvek elsajátítását esettanulmányok támogatják, melyeket részben az oktatóval közösen, részben 3-4 fős teamekbe szervezve a résztvevők önállóan oldanak meg.

A tanfolyam célja

Megismerni és elsajátítani a 8D folyamat lépéseit és az egyes lépésekben alkalmazható minőségtechnikákat.

Megismerve a 8D eljárást, annak használatával, adott problémák kockázatainak azonnali kiküszöbölése, hosszú távú megszüntetése, s főként a problémák gyökérokának definiálása meghatározása, azok újbóli előfordulásának megakadályozása.

Célcsoport

Autóiparban vagy autóipari beszállítóknál dolgozó szakemberek, akik különböző funkciókban és szinteken vezetői vagy egyéb önálló feladatokat látnak el.

Minőségirányítás, gyártástervezés, termelési, logisztikai területen dolgozó szakemberek és vezetők, belső és független konzulensek, jelenlegi, leendő vagy gyakorló auditorok.

A tanfolyam során megszerezhető kompetenciák

A tanfolyam elvégzésével a résztvevők megismerik a problémamegoldó folyamatok sajátosságait és az ahhoz kapcsolódó fogalmakat, valamint a teammunka alapelveit. Megismerik és alkalmazni tudják a 8D folyamatot, illetve hatékony team tagként tudnak hozzájárulni a területüket érintő problémák megoldásához.

A résztvevők a további munkájuk során törekednek a 8D-k eredményességének fejlesztésére, mely a vevői elégedettség növekedését eredményezi.

Dátum: 2022.06.13 09:00 - 2022.06.13 17:00 (Hétfő)

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a Tequa weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink