Szolgáltatók Egymillió-hétszázezer látogatónknak kívánunk boldog ünnepeket!

Egymillió-hétszázezer látogatónknak kívánunk boldog ünnepeket!

autopro.hu | 2019.12.19 15:48

Egymillió-hétszázezer látogatónknak kívánunk boldog ünnepeket!

Tisztelt Olvasónk! Megtiszteltetés volt számunkra ebben az évben is kiszolgálni Önöket hírekkel és információkkal! Különleges évet tudunk magunk mögött, hiszen novemberben 10 éves volt a hírportál, amelyet az Év honlapja díj tett számunkra emlékezetesebbé!

Hirdetés

Ebben az évben 1 703 197 olvasója volt az autopro.hu-nak január 1. és december 15. között, ami 27%-kal több, mint 2018-ban. Az olvasótábor bővülése azt is jelenti, hogy az Önökről szóló fontos tudnivalók is több partnerükhöz jutnak el segítségünkkel.

Egy évtized alatt közel 33 ezer cikkel igyekeztünk valós és naprakész képet adni az autóipari gyártás, kutatás-fejlesztés világáról, a munkaerőpiaci helyzetről és kilátásokról. Ez nem sikerülhetett volna az Önök visszajelzései nélkül!

Tizennyolcadik alkalommal rendezték meg az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatát, melyen idén az autopro.hu oldal is indult. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 183 nevezés érkezett, ezek közül választották ki az autopro.hu nyertes pályázatát.

Köszönjük a bizalmat, a velünk töltött időt, az üzleti együttműködést! Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánunk minden kedves olvasónknak és üzleti partnerünknek!

Ha továbbra is rendszeresen informálódna az autóiparról, iratkozzon fel hírlevelünkre! Heti háromszor hat hírrel naprakészen tartjuk a hazai és a globális járműipari gyártás világával kapcsolatban!


Hirdetés

Kiemelt Partnereink