Best Practice Az autopro.hu elnyerte az Év Honlapja 2019 díjat!

Az autopro.hu elnyerte az Év Honlapja 2019 díjat!

Szammer Nikolett | 2019.11.28 16:00

Az autopro.hu elnyerte az Év Honlapja 2019 díjat!

Tizennyolcadik alkalommal rendezték meg az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatát, melyen idén az autopro.hu oldal is indult. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 183 nevezés érkezett, ezek közül választották ki az autopro.hu nyertes pályázatát.

Hirdetés

A fennállásának idén tizedik évét ünneplő autopro.hu nem is koronázhatta volna meg szebben ezt az évet, mint a Marketing és Média Szövetség tegnap kihirdetett elismerésével. A díjátadón Szammer István, az autopro.hu ügyvezető igazgatója képviselte járműipari szakportálunkat és vette át az Év Honlapja 2019 díjat a Média (online és offline) kategóriában Varga István László, pályázat alapítótól, valamint Dr. Eszes István, zsűrielnöktől.

Szammer István, az autopro.hu ügyvezető igazgatója az Év Honlapja 2019 díjjal

„Hihetetlen öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy az Év Honlapja 2019 díjjal is elismerik az elmúlt tíz évünk munkáját. Az idei év már eddig is számtalan felejthetetlen pillanatot hozott számunkra; idén adtuk ki az olvasóink által legjobbnak titulált V. Magyar Járműgyártás nagykönyve kiadványunkat, idén jelent meg első autopro.hu kiállítási magazinunk és szintén ebben az évben rendeztük meg a legizgalmasabb és legnagyobb Techtogether Automotive Hungary versenyünket. Ez az év gazdag volt „leg” élményekben, aminek a csúcsa ez a rangos elismerés, ami egyben arra sarkall minket, hogy még jobb tartalmakkal lássuk el olvasóinkat és még átfogóbb, személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk partnereinknek” – mondta Szammer István.

Köszönjük, hogy osztoznak örömünkben, valamint hogy rendszeresen olvasnak minket!

Kiemelt Partnereink