Szolgáltatók Csiszolja tökéletesre a bemintázást!

Csiszolja tökéletesre a bemintázást!

autopro.hu/V.M. | 2022.05.20 15:18

Csiszolja tökéletesre a bemintázást!

Fotó: TEQUA

A Tequa International Kft. júniusban „Termék- és folyamatjóváhagyás (bemintázás) PPF (VDA 2) alapján” online képzést szervez, ami mind a bemintázással foglalkozó, mind az aziránt érdeklődő munkatársak számára hasznos tudással szolgálhat.

Hirdetés

Amennyiben vállalatuknál termékgyártás, illetve -tervezés is történik, akkor elengedhetetlen, hogy a szériaszállítást megelőzően a termék- és gyártási folyamat jóváhagyása időben, oly módon megtörténjen, hogy képesek legyenek vevőiket biztosítani arról, hogy a későbbi szériaszállítások során megfelelő minőségű terméket a megfelelő darabszámban a megadott határidőre képesek részükre rendelkezésre bocsátani.

Ehhez nélkülözhetetlen, hogy a tevékenységet végző kollégák ismerjék a vevő által előírt módszert, ez esetben a VDA2-t.

Jöjjön el, vagy küldje el kollégáit képzésünkre!

A tanfolyam célja

A résztvevők számára olyan ismeretek átadása, amelyek napi munkájuk során szilárd alapot biztosítanak a bemintázással kapcsolatos tevékenységek magas színvonalú elvégzéséhez.

Célcsoport

Azoknak a mérnök munkatársaknak ajánljuk elsősorban, akiknek munkaköri feladatai között szerepel a bemintázási tevékenység. Rajtuk kívül ajánljuk még azon vezetőknek, egyéb munkakörben tevékenykedő mérnököknek, munkatársaknak, akik érdeklődnek a téma iránt, tisztában szeretnének lenni a vonatkozó vevői követelményekkel.

A tanfolyam során megszerezhető kompetenciák

A termék- és folyamatjóváhagyás követelményeinek megismerése és megértése alkalmazhatósági szinten a VDA2 követelményei alapján

A képzéshez való bekapcsolódás és részvétel feltételei

  • Legalább középfokú végzettség
  • Autóiparban szerzett munkatapasztalat előny
  • Alapvető minőségtechnikák (VDA RGA, FMEA, SPC, MSA) ismerete előny

Dátum: 2022.06.07 09:00 - 2022.06.07 17:00 (Kedd)

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a Tequa weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink