Szolgáltatók A generatív MI-vel kísérletezik a Coca-Cola és a Microsoft

A generatív MI-vel kísérletezik a Coca-Cola és a Microsoft

autopro.hu/R.K.E. | 2024.05.06 06:17

A generatív MI-vel kísérletezik a Coca-Cola és a Microsoft

Fotó: Microsoft

A Coca-Cola és a Microsoft ötéves stratégiai partnerséget jelentett be, amelynek célja a Coca-Cola alapvető technológiai stratégiájának rendszerszintű összehangolása, a csúcstechnológia bevezetésének lehetővé tétele, valamint az innováció és a termelékenység előmozdítása.

Hirdetés

A partnerség keretében a két vállalat olyan új technológiákkal kísérletezik, mint az Azure OpenAI Service, hogy innovatív, generatív mesterséges intelligencia felhasználási eseteket fejlesszen ki különböző üzleti funkciókban. Ez magában foglalja annak tesztelését is, hogy a Copilot for Microsoft 365 hogyan segíthet a munkahelyi termelékenység javításában.

A Coca-Cola az összes alkalmazását áttelepítette a Microsoft Azure-ra, és jelenleg a generatív MI-alapú digitális asszisztensek használatát vizsgálja az Azure OpenAI Service-en, hogy segítse a munkatársakat az ügyfélélmény javításában, a műveletek racionalizálásában, az innováció előmozdításában, a versenyelőny megszerzésében, a hatékonyság növelésében és az új növekedési lehetőségek feltárásában.

A Coca-Cola digitális átalakulásának középpontjában a Microsoft felhő- és MI-platformjaihoz, valamint az olyan megoldásokhoz, mint a Microsoft 365, a Power BI, a Dynamics 365, a Defender és a Fabric kibővített hozzáférése áll. A vállalat a hatékonyság és a skálázhatóság növelését reméli, miközben az innovációt az egész rendszerben elősegíti – írja a az ERPtoday.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink