Szolgáltatók A maximumot nyújtaná minőségirányításban? Segít a Tequa!

A maximumot nyújtaná minőségirányításban? Segít a Tequa!

autopro.hu/V.M. | 2022.06.14 14:21

A maximumot nyújtaná minőségirányításban? Segít a Tequa!

Fotó: TEQUA

A Tequa International Kft. júniusban „QMB-TÜV Minőségirányítási vezető” online képzést szervez, ami kiváló alkalom lesz a minőségirányítási rendszerek kiépítésével, karbantartásával és fejlesztésével kapcsolatos ismeretek megszerzéséhez.

Hirdetés

A mai folyamatszabályozási gyakorlatban mutatószámok alkalmazása és folyamatos figyelemmel kísérése mellett a hatékony dokumentumkezelés és a munkatársak bevonása már megkerülhetetlen követelmények. A minőségirányítási rendszer szerencsére elrugaszkodott a régi „papírgyártós” megközelítéstől. A vevői elvárások és a gyorsan változó külső környezet - előírások, jogszabályok, rendeletek stb. - megkövetelik, hogy naprakészen, egyszerűen, a szervezet alsóbb szintjein is egyértelműen meghatározott és teljesíthető követelményeket határozzunk meg. Ennek megvalósításában segíti a folyamatok felelőseit és vezetőit a nemzetközileg elismert minősítést adó képzés, melyet a TÜV Know-How Club TÜV Hessen GmbH magyarországi licencpartnereként kizárólagos joggal szervezünk Magyarországon.

A tanfolyam célja

Ismeretek átadása a minőségirányítási rendszer fejlesztésének módjáról, a vezetői reporting rendszeréről, a beszállítói és a vevőkkel kapcsolatos folyamatok karbantartásáról, valamint egy hatékony, a jogszabályoknak és az EU jogra épülő termékfelelősségi követelményeknek megfelelő minőségirányítási rendszer kiépítéséről, karbantartásáról és fejlesztéséről. Kompetenciák fejlesztése a minőség- és folyamatfejlesztés terén szükséges feladatok elvégzéséhez.

Célcsoport

Jelenlegi és leendő minőségirányítási vezetők, folyamatfejlesztéssel, minőségfejlesztéssel, dokumentációs rendszer karbantartásával megbízott vezetők, folyamatfelelősök a termékfejlesztéstől a kiszállításig (termelő vállalatoknál) vagy a szolgáltatás átadásáig (szolgáltatóknál). Munkatársak, akik felelnek a belső minőségirányítási rendszer naprakészségéért, a vevőkkel való kapcsolattartásért, beleértve a reklamációk kezelésének folyamatát, és/vagy a beszállítókkal kapcsolatos folyamatokat.

Dátum: 2022.06.22 09:00 - 2022.06.24 17:00 (Szerda - Péntek)

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a Tequa weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink