Szolgáltatók Felforgatja a LED-piacot a Lumenstream?

Felforgatja a LED-piacot a Lumenstream?

autopro.hu/H.J. | 2018.09.20 06:03

Felforgatja a LED-piacot a Lumenstream?

Mivel a gyártók az ügyfélkapcsolatok megtartására és megerősítésére törekednek, a szolgáltatásalapú modelleket egyre inkább beillesztik a vállalkozásokba. A Lumenstream világítástechnikai vállalat azt reméli, hogy új megközelítésével újraoszthatja az iparág kártyáit.

Hirdetés

A Lumenstream az ügyfelek számára teljeskörűen telepített és karbantartott LED-világítást kínál anélkül, hogy azért a hagyományos módon fizetni kellene. A vállalat egyedüliként széleskörű megoldásokat ígér, emellett azt állítják, hogy új üzleti megközelítésükkel „a lehető legnagyobb mértékben megzavarják a világítástechnika világát".

A Lumenstream új szolgáltatásánál nincsenek kezdeti költségek, ehelyett az ügyfelek a LED-technológiáért az öt év alatt elért energiamegtakarítás bizonyos százalékával fizetnek. Ezzel költségmegtakarítást és az ügyfelek nagyobb kényelmét nyújtja a cég, amely nemrég kötötte meg első igazán nagy szerződését 4,8 millió font értékben az Argus Energy Management brit vállalattal, amely energiahatékonysági intézkedések biztosítására szakosodott Nagy-Britanniában.

Mivel a villamosenergia-árak továbbra is évről évre emelkednek, úgy tűnik, hogy több vállalkozás fordul a LED-es világításhoz, amely akár 60 százalékkal csökkentheti az energiaköltségeket.

A szolgáltatásalapú modell egyre inkább feltörekvőben van, hiszen több ágazatban is egyre szembetűnőbb az aránya, legyen szó robotikáról, a műanyaggyártásról vagy épp élelmiszer-újrafeldolgozásról.

Kiemelt Partnereink