Szolgáltatók A digitális gazdaság fontosságát hirdeti az IVSZ új elnöksége

A digitális gazdaság fontosságát hirdeti az IVSZ új elnöksége

autopro.hu/P.M. | 2017.05.29 17:03

A digitális gazdaság fontosságát hirdeti az IVSZ új elnöksége

Az éves közgyűlésén új, a digitális gazdaság és a digitális ipar fejlesztése mellett elkötelezett vezetőket választott a szövetség.

Hirdetés

Általános elnökségi tag pozíciót a közgyűlés szavazatai alapján a következő két évben Deliága Ákos, a Talk-A-Bot ügyvezetője, Fazekas Barbara a Green Fox Academy ügyvezetője, Mátrai Gábor a KGM-Invest Kft. ügyvezetője és dr. Vinnai Balázs, a Misys Digital Channels vezetője tölt majd be.

A méret szerinti tagozatok közül a multinacionális tagozat vezető pozícióját Kaszás Zoltán, a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója tölti be, míg a tevékenység szerinti tagozatoknál Marton László, az Invitech Megoldások Zrt. nagyvállalati és kormányzati igazgatója Telekommunikációs tagozatvezető és alelnök, Vityi Péter, a Transround Informatikai Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója pedig Informatikai tagozatvezető és ismét alelnök lett. Laufer Tamás továbbra is a az IVSZ elnöke.

A szövetség vezetésének újonnan megválasztott és újraválasztott tagjai egyaránt a digitalizáció más iparágakra való hatását, a foglalkoztatáspolitikai igények megváltozását, a digitális oktatás fejlesztését és a globális piacra való exportot emelték ki képviselendő területként - írja az ivsz.hu.

Kiemelt Partnereink