HR Ablak Átadták Az Év Cégvezetője díjakat

Átadták Az Év Cégvezetője díjakat

autopro.hu | 2024.03.22 16:23

Átadták Az Év Cégvezetője díjakat

Fotó: Behavior magazin

Negyedik alkalommal rendezte meg a Behaviour magazin Az Év Cégvezetője versenyt, melynek díjat 2024. március 21-én adták át. A kitüntetéssel kis-, közép- és nagyvállalati kategóriában díjazták a cégvezetőket, emellett a magazin további négy különdíj átadásával ismerte el a figyelemre méltó karrierúttal rendelkező cégvezetőket.

Hirdetés

A Behaviour magazin idén is átadta rangos elismerését, Az Év Cégvezetője díjat. A korábbi évekhez hasonlóan most is ajánlás útján kerülhettek be a versenyzők a kitüntetésért folyó verseny mezőnyébe, majd a szerkesztőség által kiválasztott kategóriánként négy-öt, illetve a közönségszavazás által továbbjuttatott egy jelölt került be a döntőbe, így a 16 főből álló döntős mezőnyt a pályamunkák szakmai értékelése mellett a közönségszavazatok is alakították.

Kiélezett verseny, impozáns zsűri

A döntőbe jutott 16 jelöltről a Behaviour magazin csapata egy rövid, néhány perces bemutatkozó filmet forgatott, melyek csaknem 60 ezer emberhez jutottak el a magazin social media felületein.

A végső pontszámot a szakmai zsűri által adott pontszámok alakították ki. Idén a zsűri tagjai közt szerepelt Dr. Csorbai Hajnalka, az OPTEN Stratégiai igazgatója, Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója, Joó István, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) vezérigazgatója, Dr. Keszte Róbert, a magyarországi Continental Csoport Országigazgatója és Dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető és Specialistakiválasztó Kft. Ügyvezető igazgatója.

A rendezvényt Dóczi Violett, a Behaviour magazin főszerkesztője, egyben az est házigazdája nyitotta meg köszöntőjével, amit a kisvállalati kategória díjainak átadása követett. A kisvállalati cégvezetők kitüntetéseit Kárai Anita, a HumanField Vezető és Specialistakiválasztó Kft. Üzletfejlesztési igazgatója adta át. A zsűri pontszámai alapján első helyezést ért el Szabó Péter, a Microsoft Magyarország Kft. Ügyvezető igazgatója, második lett Nicole Diane Springer, a Xylem Water Solution Kft. Ügyvezető igazgatója, és harmadikként állhatott a dobogóra Dr. Sabjányi László, a Bolt HTX Kft. Ügyvezető igazgatója.

Dóczi Violett és Szabó Péter

Dóczi Violett és Szabó Péter

A középvállalati kategória díjait Joó István, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) vezérigazgatója adta át. A kategória győztese Tóvizi Szilveszter, a MELECS EWS GmbH magyarországi fióktelepének ügyvezető igazgatója volt. Pontegyenlőséggel ért el megosztott második helyezést Mihalicz Antal, a Sertec Auto Structures Hungary Kft. ügyvezetője és Pataki Zoltán, a Samsonite Hungária Kft. gyárigazgatója, a kategória harmadikja pedig Mészáros Mariann, a Dorsum Zrt. vezérigazgatója lett.

Joó István és Tóvizi Szilveszter

Joó István és Tóvizi Szilveszter

A nagyvállalati kategória helyezettjeinek díjait Dr. Keszte Róbert, a magyarországi Continental Csoport országigazgatója adta át. Az első helyért járó kitüntetést idén Noszek Péter, a Nestlé Hungária Kft. ügyvezető igazgatója nyerte el. Őt követte a dobogón Kónya László, a Deutsche Telekom IT Solutions ügyvezető igazgatója a harmadik helyezett pedig Szincsák Attila, a DENSO Gyártó Magyarország Kft. ügyvezetője lett.

Dr. Keszte Róbert és Noszek Péter

Dr. Keszte Róbert és Noszek Péter

A Behaviour magazin idén is négy különdíjjal jutalmazta a kiemelkedő karrierutat magukénak tudó cégvezetőket. Az év innovatív cégvezetője díjat idén dr. Balczó Barnabás, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója kapta, az év női cégvezetője Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója lett, Varga Bálintot, a K&V Logistic Solutions ügyvezetőjét tüntették ki az év fiatal cégvezetője díjjal, Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. ügyvezetője és tulajdonosa pedig az év inspiráló cégvezetője díjat vehette át.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink