HR Ablak 5000 euróval támogatta a rászorulókat a győri Melecs

5000 euróval támogatta a rászorulókat a győri Melecs

Szabó Fanni | 2018.11.14 14:49

5000 euróval támogatta a rászorulókat a győri Melecs

Ötezer euróval támogatta az Első Győri Lions Klub működését az elektronikai-, világítástechnikai eszközöket gyártó Melecs győri üzeme. A jelképes oklevelet Kiss Gabriella HR vezető adta át Döncző Zoltánnak, a kuratórium elnökének és Hatos Hajnalka soros elnöknek (nyitóképünkön).

Hirdetés

A Melecs idén 5000 eurót fordít a hátrányos helyzetű emberek támogatására. A vállalat minden évben meghatároz egy összeget, melyet a rászorulóknak adományoz. Ezzel az összeggel évente más-más telephely rendelkezik. A győri üzemre háromévente kerül a sor.

A Melecsnél is közösségben, teamekben dolgozunk és óhatatlanul szükség van egymás segítségére, szaktudására. A mindennapokban is észre kell vennünk, hogy mivel segíthetünk másoknak. Biztos vagyok abban, hogy ez a támogatás olyan emberekhez jut el, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, hiszen a Lions Alapítványban dolgozó önkéntesek végzik az igazi, önzetlen segítséget. Abban kértük a segítségüket, hogy juttassák a Melecs támogatását a rászorulókhoz – mondta el Kiss Gabriella HR vezető.

A Győri Lions Alapítvány támogatásainak legfőbb célcsoportjai: a vakok és gyengén látók, tehetséges és rászoruló fiatalok, valamint a szociálisan rászoruló személyek, intézmények.

Kiemelt Partnereink