Gyártósor Tervezzen átlátható módon a Visual Components 4.9-es verziójával!

Tervezzen átlátható módon a Visual Components 4.9-es verziójával!

autopro.hu | 2024.05.23 08:16

Tervezzen átlátható módon a Visual Components 4.9-es verziójával!

Fotó: Kontron

Megérkezett a Visual Components gyártásszimulációs és a robotok offline programozási megoldásának legújabb verziója, amely az eddiginél nagyobb áttekinthetőséget biztosít a gyártás tervezéséhez és optimalizálásához.

Hirdetés

A Visual Components gyártásszimulációs és a robotok offline programozási megoldásának legújabb verziójának köszönhetően a felhasználók könnyebben átlátható módon végezhetnek el többet, különösen a nagyobb gyártási és integrációs projektek esetében.

Javított tervezés és kollaboráció

A layout-ok kisebb, könnyebben kezelhető részekre vagy „al-layout-okra" bontása, ami rugalmasabbá teszi a tervezési folyamatot és intuitívabbá a layout megszervezését.

Bővített Robot Connectivity

Lehetőséget ad a Kawasaki és Yaskawa robotvezérlőkhöz való csatlakozásra az új kapcsolódási bővítményeken keresztül, felgyorsítva a robotprogramok tesztelését és validálását.

Új és javított OLP kalibrációs eszközök

Az új OLP (Offline Robot Programming) kalibrációs eszközök útmutatásokkal és részletes jelentésekkel lehetővé teszik a virtuális és a fizikai világ pontos megfeleltetését.

Egyszerűsített robotösszeállítás-parancsok

Intuitívabb eszközökkel programozhatók, optimalizálhatók, ellenőrizhetők és validálhatók a robot-összeszerelési műveletek, jelentősen felgyorsítva a programozási folyamatot.

Tudjon meg többet itt a Visual Components 4.9 újdonságairól ide kattintva.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink