Gyártósor Ne oda menj, ahol a korong van, hanem oda, ahol lesz!

Ne oda menj, ahol a korong van, hanem oda, ahol lesz!

autopro.hu | 2024.06.04 08:18

Ne oda menj, ahol a korong van, hanem oda, ahol lesz!

Fotó: Kontron

Wayne Douglas Gretzky kapta ezt a tanácsot édesapjától, amikor 3 éves volt. Minden idők legponterősebb és legjobb profi jégkorong játékosa vált belőle. Ezt a tanácsot adja Nyirő Ferenc is a mai hazai iparban tevékenykedő vállalatoknak, ugyanis benne van minden.

Hirdetés

A Chemplex Kft. által indított Gépzsír Podcast elsősorban a gépgyártás területén dolgozóknak, vagy gépekkel termelőknek szól, ugyanakkor könnyed, közérthető stílusa és izgalmas témája miatt a hétköznapi hallgatók számára is érdekes és inspiráló műsor.

A sorozat legutóbbi epizódjában arról volt szó, milyen átalakulásban van a magyar ipar és hogyan fogja ez érinteni az embereket. Hogyan tud a hazai, sőt az európai ipar hozzáfejlődni ezekhez a változásokhoz? Mit kellene tennünk, hogy ne járjunk úgy, ahogy a katódsugárcsöves televízió alkatrészeinek beszállítói jártak a ledképernyők térnyerésének következtében? Ilyen és hasonló mélyen elgondolkodtató, ha úgy tetszik húsbavágó témákat érintett a beszélgetés, majd a házigazdák a gépgyártást/gépipart/ipari beszállítókat érintő nagy kérdésekre keresték a megoldást - és meg is találták Nyirő Ferenc segítségével, aki a Kontron Hungary Kft. ipari digitalizáció üzletágának vezetőjeként komoly iránytűt ad a kezedbe, amellyel magad is tarthatod a kormányt.

A teljes beszélgetés meghallgatható itt!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink