Gyártók Sztárokkal kíván boldog karácsonyt a BMW

Sztárokkal kíván boldog karácsonyt a BMW

autopro.hu/P.B. | 2021.12.25 04:19

Sztárokkal kíván boldog karácsonyt a BMW

Fotó: BMW

Christoph Waltz nem először dolgozik együtt a bajor gyártóval, most a BMW karácsonyi filmjében is főszerepet kapott. A sztár a videóban két régi ismerőssel is találkozik: a BMW AG igazgatótanácsának elnöke, Oliver Zipse mellett a BMW iX is szerepel, valamint feltűnik még a filmben a Supercar Blondie néven ismert Alex Hirschi, Alexa Chung sztártervező és Kai Langer, a BMW i divízió vezető formatervezője is.

A BMW karácsonyi kisfilmje Münchenben, a BMW Csoport központi épületében kezdődik. Késő délutánra jár, egy klasszikus BMW 3.0 CS közeledik. A járműből kiszálló sofőr nem akárki: Christoph Waltz az.

A színész egy találkozóra tart Oliver Zipse-hez és a BMW iX modellhez. A színészt intenzíven foglalkoztatják a fenntartható hajtáslánc-technológiák ökológiai vonatkozásai, nagyra értékeli a prémium minőséget, a technológiai precizitást és a részletekre való odafigyelést, így a BMW iX is kifejezetten érdekes számára. A karácsony ugyanakkor nem igazán foglalkoztatja.

A bonyodalom már a recepciónál kibontakozik: Christoph Waltz megtudja, hogy meghívták a BMW karácsonyi partijára, ahol Oliver Zipse is koccint a jelenlévőkkel. Egy mikulássapkát viselő munkatárs készséggel ajánlja fel neki a kíséretét, Christoph Waltz azonban megdermed és egy mulatságos menekülés veszi kezdetét. A színészt most csak egy dolog foglalkoztatja: távol maradni a karácsonyi partitól és elkerülni mindent, aminek köze van a karácsonyhoz. Ez azonban nem is olyan egyszerű.

Sztárparádé

Waltz mellett a filmben további két híresség is feltűnik: Kai Langer, a BMW i divízió vezető formatervezője és Alexa Chung sztártervező, akik nagy örömmel tartanak a BMW karácsonyi partijára.

Miközben a legjobb menekülőutat keresi, Christoph Waltz egy másik ismerős arccal is találkozik: Alex Hirschi, közismert nevén Supercar Blondie épp egy titkosan rejtegetett négykerekű premierjére készül. A színész ekkor robban be a képbe, miután azonban Supercar Blondie hangos ellenvetésbe kezd, gyorsan el is tűnik a helyszínről. Hiába a menekülés, Waltz csak a karácsonyi buli közepén köt ki, ahol egyből odalép hozzá Oliver Zipse, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke, akivel kedélyesen koccintanak.

A BMW karácsonyi filmje nem is lenne igazi karácsonyi film boldog befejezés nélkül, de hogy ez pontosan mi, az az alábbi videóból derül ki:

Érdekesnek találta ezt az interjút? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink