Gyártók Megállapodást kötött a VinFast és a LeasePlan

Megállapodást kötött a VinFast és a LeasePlan

autopro.hu/P.B. | 2022.03.02 14:19

Megállapodást kötött a VinFast és a LeasePlan

Fotó: Vinfast

A tervek szerint a LeasePlan online lízingmegoldásokat is kínál majd a VinFast ügyfelei számára rugalmas finanszírozási lehetőségek részeként Németország, Franciaország és Hollandia piacain.

Hirdetés

Mint ismert, a vietnámi VinFast autógyártó egyre inkább terjeszkedne Európában: a vállalat Németországban gyárat is építene, emellett az említett német, francia és holland piacokon is megjelenik a cég. 2023-tól további európai országokban – Svájcban, Ausztriában, a skandináv országokban és Olaszországban – terjeszkednének, később pedig az Egyesült Államok piacára is belépnének.

A VinFast és a LeasePlan most szándéknyilatkozatot írt alá, melynek célja, hogy a LeasePlan a VinFast partnerévé váljon és operatív lízinget, flottakezelést és remarketinget biztosítson a cég ügyfelei számára. A tervek szerint a LeasePlan online lízingmegoldásokat is kínál majd a VinFast ügyfelei részére rugalmas finanszírozási lehetőségek részeként Németország, Franciaország és Hollandia piacain.

A LeasePlan a világ egyik vezető flottakezelője, amely közel kétmillió járművel van jelen a világ 29 országában. Ez az együttműködés segít a VinFastnak abban, hogy gyorsan elérje ügyfeleit, elősegítse az európai elektromos átállást és megteremtse az alapot a piacon való megerősödését.

Nguyen Thanh Thuy, a VinFast Europe vezérigazgatója szerint ez a megállapodás is jelzi a vállalat európai fejlődését, egyben jó lehetőséget biztosít a VinFast számára a terjeszkedésben – írja a NewsDirect.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink