Gyártók Már online is megvásárolhatóak a Volvo használt teherautói

Már online is megvásárolhatóak a Volvo használt teherautói

autopro.hu/V.M. | 2021.05.11 08:21

Már online is megvásárolhatóak a Volvo használt teherautói

Fotó: Volvo Trucks Images and Film Gallery

Mostantól online is vásárolhatóak használt teherautók a Volvo Trucks-tól. A svéd teherautó-gyártó új internetes platformján kiválasztott járművek akár közvetlenül a telephelyre szállítással is rendelhetőek.

Hirdetés

A Volvo Selected elnevezésű online piactér kezdetben Európában, húsz nyelven, köztük magyarul érhető el. A Volvo évente 15-20 ezer használt teherautót értékesít globálisan, az új internetes portállal pedig könnyebbé és kevésbé időigényessé kívánja tenni ügyfeleinek a vásárlást.

A meghirdetés előtt minden szükséges ellenőrzésen átesett járműveket a megrendelő igényeinek megfelelően vagy a kiválasztott Volvo Trucks kereskedésbe vagy közvetlenül a megrendelő telephelyére szállítják ki, amennyiben azt az exportszabályozás lehetővé teszi.

A vásárlók a járművük mellé szervizelési szolgáltatásokat is választhatnak. A Volvo Selected Pro minősítés alatt olyan használt teherautók érhetőek el, melyek teljesítménye megegyezik az újakéval. Az ilyen modellek vásárlása mellé automatikusan jár egy egyéves hajtáslánc-garancia is.

A vásárlók különböző finanszírozási opciók közül választhatnak. A beépített kalkulátor segítségével könnyen meghatározható a helyi kamatlábak függvényében fizetendő összeg.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink