Techtogether HR próbainterjú, PI teszt és műszaki feladatok: ezzel vár kedden a Techtogether!

HR próbainterjú, PI teszt és műszaki feladatok: ezzel vár kedden a Techtogether!

autopro.hu | 2024.05.07 08:18

HR próbainterjú, PI teszt és műszaki feladatok: ezzel vár kedden a Techtogether!

Fotó: Erhardt László

Május 7-én, kedden elstartolt a Hungexpo-n az Automotive Hungary, az Ipar Napjai és a Mach-Tech kiállítás A szakmai találkozóról természetesen ez alkalommal sem hiányozhat a Techtogether mérnökhallgatói verseny! Összegyűjtöttük, ma milyen programokra lehet kilátogatni.

Hirdetés

A keddi nap a rendezvény megnyitásával és tájékoztatójával indul útjára 10 órakor. Ezután sorjában következnek a jobbnál jobb programok, előadások.

10:15-11:55 Előadások a Techtogether Automotive Hungary színpadán:

10:15-11:15 MTM Hungária Egyesület - Dunajcsik Zoltán előadása

MTM - Kezdőtől helyesen! Az MTM használatával a munka már tervezési fázisban gazdasági, időszükségleti és ergonómiai szempontok szerint alakítható ki és értékelhető. Megvizsgáljuk mely módszerekkel a Flextronics példáján keresztül is.

11:15-11:55 Hogyan formálja a viselkedéselemzés a sikeres karriert - Szücs Orsolya, EFA Cégcsoport HR vezető és Czégé Zoltán Predictive Index® Partner vendégelőadó

A legtöbb szervezet nem tudja pontosan, hogyan alakítson ki csúcsteljesítményű csapatot. Az EFA Cégcsoportnál a Predictive Index® alkalmazásával kiemelkedő eredményeket értünk el a csapataink hatékonyságának növelésében. Az EFAFLEX Hungária Kft. a PI viselkedéselemzési módszert alkalmazza, hogy munkavállalói magas teljesítményt tudjanak nyújtani, illetve emellett cél, hogy ezáltal egy könnyen és produktívan együttműködő közösséget hozzanak létre. Az előadás keretében a résztvevőknek lehetősége nyílik részt venni egy HR próbainterjún és egy PI teszten.

10:30–12:30 Küzdőtéri feladatok az alábbi vállalatok részvételével (párhuzamosan a színpadi előadásokkal):

Beckhoff Automation Kft., EFAFLEX Hungária Kft., Hepenix Kft., KUKA Robotics Hungary Kft., Kvalix Automatika Kft., msg Plaut Hungary Kft., MTM Hungária Egyesület, SMC Hungary Kft., Schaeffler Savaria Kft., SZTAKI, Trenkwalder Recruitment Kft.

12:30-13:30 Ebédszünet

13:30-14:30 Vállalati Q&A az alábbi vállalatok részvételével a vállalati standokon:

Beckhoff Automation Kft., EFAFLEX Hungária Kft., Hepenix Kft., KUKA Robotics Hungary Kft., msg Plaut Hungary Kft., MTM Hungária Egyesület, SMC Hungary Kft., Schaeffler Savaria Kft., Széchenyi István Egyetem, Trenkwalder Recruitment Kft.

14:30–16:30 Küzdőtéri feladatok az alábbi vállalatok részvételével (párhuzamosan a színpadi előadással és kerekasztal-beszélgetéssel):

Beckhoff Automation Kft., EFAFLEX Hungária Kft., Hepenix Kft., KUKA Robotics Hungary Kft., Kvalix Automatika Kft., msg Plaut Hungary Kft., MTM Hungária Egyesület, SMC Hungary Kft., Schaeffler Savaria Kft., SZTAKI, Trenkwalder Recruitment Kft.

14:30-15:00 Előadás a Techtogether Automotive Hungary színpadán:

14:30-15:00 Szilágyi Zoltán, Óbudai Egyetem

Az ipari robotok alkalmazása az elmúlt évtizedek során egyre általánosabbá és elterjedtebbé vált. Jelenleg a világon több mint kétmillió ipari robot működik. A széles körű felhasználásuk szükségessé teszi a képességeik folyamatos fejlesztését, optimalizálását. A kutatás-fejlesztési projektünk célja, hogy a robotok hatékonyságát és fenntarthatóságát tovább javítsuk a kevert valóság eszközök felhasználásával. Ezzel a robotok beüzemeltetési, karbantartási idejét kívánjuk csökkenteni, valamint a felhasználó számára egy gyorsabban és könnyebben elsajátítható és használgató ember-gép kommunikációs eszközt biztosítani.

15:00-16:05 Csapatelőadások

16:00–17:00 Műszaki kerekasztal-beszélgetés dr. Takács Jánossal

Vegyen részt díjmentesen látogatható programjainkon, látogasson ki ma a Techtogether Automotive Hungary-re, a Hungexpo G pavilon 501A standjára! Regisztrációért kattintson az alábbi linkre.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink