Beszállítók SMR-esek a rászorulókért: segíteni jó (x)

SMR-esek a rászorulókért: segíteni jó (x)

autopro.hu | 2014.11.24 12:11

SMR-esek a rászorulókért: segíteni jó (x)

Amikor három éve először rendeztek gyűjtést az arra rászorulóknak az SMR mosonmagyarórvári és mosonszolnoki dolgozói, a kívülálló azt gondolhatta volna: megint egy egyszeri fellángolás...

Ám az, hogy tavaly megismételték, idén pedig újra megszervezték a gyűjtést, azt mutatja, hogy az autóipari visszapillantó tükröket gyártó cég munkatársai nemcsak egymásra figyelnek, hanem azokra is, akiknek a sorsa nem alakult olyan kedvezően.

Az SMR-es munkavállalók idén is használt ruhákkal, tartós élelmiszerekkel járultak hozzá a gyűjtéshez. Most csaknem kétszer annyi adomány gyűlt össze, mint tavaly. A két évi gyűjtés után, ma már előre készülnek a karácsony előtti akcióra. Sokan ehhez a rendezvényhez igazítják az őszi szanálást saját ruhatárukban és a még jó állapotban lévő, de nem használt ruháikat elhozzák és leadják a gyárban működő gyűjtőpontokon.

A megunt játékok mellett idén több élelmiszer is érkezett, ami annak is volt köszönhető, hogy több részlegen a kollégák egymás között pénzt gyűjtöttek össze, amiből bevásároltak lisztet, cukrot, olajat, konzerveket. Így erősíti az adakozás az SMR-esek közötti kapcsolatokat is.

Október végén juttatta el a HR osztály a felajánlásokat a Kistérségi Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgáltató Központnak, ahol az intézmény szakmai vezetője, Pinkéné Bodnár Zsuzsanna örömmel fogadta a kis csapatot.

Csaknem két termet megtöltöttek a csomagok és az éppen ügyeiket intéző családok tagjai szívesen segítettek az adományok behordásában is. Így az intézmény munkatársai és az SMR képviselői rögtön át is tudták adni az élelmiszercsomagokat a rászorulóknak, az ott lévő gyerekeknek pedig a játékokat, plüssfigurákat.

Ha már az élet úgy hozta, hogy még mindig vannak nehéz helyzetben élők, az SMR-esekben megerősödött az érzés: ismét jó volt segíteni!

Kiemelt Partnereink