Beszállítók Gazdagítsa ünnepi élményeit az AVL válogatásával!

Gazdagítsa ünnepi élményeit az AVL válogatásával!

autopro.hu/P.B. | 2023.12.24 12:18

Gazdagítsa ünnepi élményeit az AVL válogatásával!

Fotó: AVL Hungary

A világ vezető független járműipari fejlesztő vállalata, az osztrák AVL egy figyelemreméltó összeállítással készült karácsonyra. Az ünnepek alatt talán lesz idő megnézni az összes videót.

Az AVL az utóbbi időkben egyre inkább az elektromobilitásra helyezi a hangsúlyt, ami nem csoda annak tükrében, hogy egyre nagyobb a szerepe az elektromos hajtásoknak a járműveinkben. A tesztelésre szakosodott vállalat Magyarországon is jól ismert, a leginkább a ZalaZone-ról, de több másik tesztközpontja is van hazánkban a cégnek.

A vállalat most egy érdekes összeállítással jelentkezett az ünnepek alkalmával. A Youtube csatornájára 12 videóból álló listát töltött fel a cég, ezekben egytől egyig az elektromos hajtások teszteléséről tudhatunk meg érdekes információkat.

A videóknak persze nincs sok köze az ünnepekhez, azonban mikor máskor találhatna az ember alkalmat ennyi videó megtekintésére, ha nem ilyenkor? A felvételek egyébként önmagukban nem olyan hosszúak: a legrövidebb egy perc sincs, a leghosszabb pedig alig haladja meg a négy percet.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink