Beszállítók Bucsi Márta: rugalmasan reagálunk a piaci kihívásokra

Bucsi Márta: rugalmasan reagálunk a piaci kihívásokra

autopro.hu | 2014.11.05 14:48

Bucsi Márta: rugalmasan reagálunk a piaci kihívásokra

Az Automotive Hungary szakkiállításon a Techno Cut Hungary Kft. értékesítései menedzsere válaszolt kérdéseinkre.

– Mivel foglalkozik a társaságuk?
– Három fő profilunk van, a ragasztószalagok, a védőfóliák és a műszaki habok konvertálása, ezek közül az autógyártásan mindháromra szükség van. Feldolgozunk maszkolószalagokat, egy- és kétoldalas ragasztószalagokat, védőfóliákat, műszaki habokat, zajcsökkentő filceket. Ezeket mértere vágva adjuk át a megrendelőknek darabban, tekercses kivitelben, vagy szetben. Egy autóban több száz helyen lehet használni a termékeinket.

Bucsi Márta külkereskedelmi főiskolát végzett, 25 éve foglalkozik értékesítéssel, a Technocut Hungary Kft.-nél négy éve sales manager, főleg a kiemelt ügyfelekkel foglalkozik

– Hogyan fejlődött a cégük?
– A Techno Cut Hungary Kft. 2002-ben alakult, cégünknek olasz ügyvezetése van. Olaszorországban készülnek a gépeink, így mindig a legmodernebb technológiát használjuk Magyarországon. Alapításunk óta folyamatasan nő a forgalmunk, most a Budaörsi Ipari Parkban vagyunk, ahol a korábbinál több gépet tudunk használni, több kollégát tudunk alkalmazni és ezáltal jelentősen nőtt a forgalmunk is. 2013-ban Európai Uniós pályázaton nyertünk egy nemzetközi szabadalommal védett lézerrel kombinált síkágyas vágógépet, ez a gép jelenleg egyedül a mi cégünknél található meg. Ezzel teljesen új területeken tudunk piacot szerezni. Szerintem ez a fejlesztés azért volt fontos, mert a válsággal terhelt időkben eredményesebbek az olyan cégek, amelyek rugalmasabban tudnak reagálni a piaci kihívásokra. Több síkágyas és rotációs vágógépünk is van, a lézerrel pedig kisszériás, illetve mikrolukas megoldásokat tudnunk kínálni.

– Magyarországi autógyárakban is használják a termékeiket?
– Igen, van ahol tükörragasztásra, van ahol zajcsökkentésre, van ahol az emblémák felragasztására, de a védőfóliáinkat is használják. Mi a beszállítói láncban adjuk el a termékeinket a beszállító cégeknek és rajtuk keresztül jelenünk meg az autógyártásban.



– Az Automotive Hungary kiállításra mivel készültek?
– Főleg termékmintákkal készültünk. Egyrészt vendégül látjuk régi ügyfeleinket, másrészt reméljük, hogy újabb autóipari cégeknél tudunk megjelenni az Automotive Hungary kapcsán. Jelölésben, csomagolásban, tömítésben, csúszásmentesítésben tudunk megoldásokat kínálni. Évek óta ez az első kiállításunk ahol standdal jelenünk meg, tavaly látogatóként jöttünk el és úgy láttuk, hogy érdemes eljönni a koncentrált autóipari jelenlét miatt.

Kiemelt Partnereink