Mándli Péter

Gépészmérnökként kezdett 18 éve, ma már igazgató – interjú a szombathelyi BPW magyar ügyvezetőjével

Mándli Péter karrierje példa lehet minden mérnökhallgató számára: 18 évvel ezelőtt pár éves mérnöki tapasztalattal kezdett dolgozni a nehézgépjárművek futóműveinek, futómű alkatrészeinek gyártásával foglalkozó vállalatnál. Az új ügyvezetővel nemcsak a karrierútjáról beszélgettünk, hanem arról is, hogy a német anyavállalat miért bízza sorozatosan magyar ügyvezetőre a szombathelyi vállalat irányítását.

Pardavi Mariann | 2018.01.31 09:30

Világpremierrel készül a szombathelyi BPW az Agritechnicára

A BPW-Hungária Kft. számos új fejlesztést, a mezőgazdasági járművek és gépek futóműveivel kapcsolatos megoldást mutat be a hannoveri Agritechnicán. Ennek apropóján beszélgettünk a cég új ügyvezető igazgatójával, Mándli Péterrel és a társaság mezőgazdasági divíziójának értékesítési vezetőjével, Csánk Péterrel.

Wurmbrandt András | 2017.10.11 12:20

Mándli Péter: évente 3-4 milliárd forintot költ új gépekre a BPW

A gyártási technológia folyamatos fejlesztésével, a hatékonyság javításával szeretné növelni termelését a nehézgépjárművek futóműveinek, futómű alkatrészeinek gyártásával foglalkozó szombathelyi BPW Hungária Kft., amely a német BPW csoport második legnagyobb gyártóbázisa - közölte a cég új ügyvezető igazgatója.

MTI | 2017.07.25 09:30

1

Kiemelt Partnereink