Jász-Plasztik

A szakszervezetek egyre kevésbé viccelnek – ez történt a 4. héten

Követ dobott az állóvízbe az Audi Hungária Független Szakszervezet, miután nem mutatkozott elmozdulás a munkáltatóval folytatott bértárgyalásokon. A mögöttünk lévő hét talán legfigyelemfelkeltőbb híre, hogy kétórás figyelmeztető sztrájkot tartottak a motorgyár dolgozói. Legalább ennyire fontos a magyarországi Bosch bejelentése is. Összeszedtük megint a legfontosabbakat az elmúlt hét itthoni történéseiből.

Wurmbrandt András | 2017.01.30 06:29

Közel 3 milliárdos beruházás a Jász-Plasztiknál

A jászberényi székhelyű Jász-Plasztik Kft. 2 milliárd 850 millió forint összértékű kapacitásbővítő fejlesztéséhez 1 milliárd 420 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást kap. A 27 éve alakult műanyagfeldolgozó cég évente több ezer tonna műanyag és akkumulátor-hulladékot gyűjt újrahasznosítási céllal, a tervek szerint ez a mennyiség a fejlesztéseknek köszönhetően növekedni fog.

MTI | 2017.01.25 10:44

Kétmilliárdos fejlesztés a Jász-Plasztiknál

A technológiafejlesztő beruházással százhúsz új munkahelyet teremt a jászberényi műanyagfeldolgozó, szerszámkészítő, akkumulátor -és vakolatgyártó, Jász-Plasztik Kft.

MTI | 2015.06.25 15:37

A jászberényi akkumulátorgyártó lett a hónap beszállítója

Több mint másfél éve hozták létre a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerést, azóta minden hónapban három, szakmai zsűri által kiválasztott céget díjaznak. A hónap beruházója a Jász Plasztik Kft., a hónap kis- és középvállalkozása a Rábalux Kft., a hónap induló vállalkozása pedig a Sinetiq Kft. lett.

MTI | 2015.02.19 13:34

Gyárat avattak Jászberényben

A magyar gazdaság folyamatos fejlődésének egyik alapját jelenti a hazai tulajdonban lévő termelő tőke megerősödése - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Jász-Plasztik Kft. jászberényi telephelyén.

MTI | 2014.10.11 09:30

1

Kiemelt Partnereink