gépgyártás

Évek óta várt gigaüzletet köthet a Rába

Várhatóan több mint kétmilliárd forintért értékesíti egyik győri ingatlanát a Rába Járműipari Holding Nyrt., miután előzetes tárgyalásokat követően vételi ajánlatot kapott Európa egyik vezető multinacionális kereskedelmi vállalatától.

MTI/autopro.hu | 2019.12.06 06:12

A vártnál gyengébb számok a Caterpillartól

A munkagépeket gyártó cég egy részvényre eső igazított eredménye 2,66 dollár volt a harmadik negyedévben, ami elmarad a várt 2,88 dollártól és éves alapon is 7 százalékkal csökkent.

autopro.hu/B.A. | 2019.10.24 15:10

S&T Gyár- és Robotszimulációs Akadémia

Az S&T Consulting Hungary Kft. tisztelettel meghíva Önt és érdeklődő munkatársait az “S&T Gyár- és Robotszimulációs Akadémia 2019” című rendezvényre.

S&T | 2019.09.02 13:16

Automatizált megoldás – Stark Speedy Connect

A nullpontrendszerek gyártásával foglalkozó Roemheld-Stark német cég kifejlesztette legújabb befogóját, a SPEEDY Connectet. Napjaink gyártási és összeszerelési munkáinak több, mint fele helyettesíthető automatizált megoldásokkal. Megfelelő beruházásokkal és felszerelésekkel költségcsökkentés és munkaerő tehermentesítése érhető el.

Skobrák Ferenc, Gimex | 2019.07.12 11:50

Kőfallal védenék a német ipar érdekeit

Kína és az Egyesült Államok közé szorult Németország, és ideje kitörni. De az ellenség a házon belül van, sokan Brüsszelre mutogatnak.

Kuthi Áron | 2019.02.26 09:30

Száz új munkahelyet teremt a pécsi gépgyártó

A gépgyártás piaca világszerte folyamatosan alakul át, változnak és egyre szigorúbbak a megrendelői igények – indokolta meg a fejlesztést a Hauni Hungária Gépgyártó Kft. ügyvezető igazgatója.

MTI | 2019.02.04 15:04

A Transmoduls ütőkártyája a dolgozók tudása

A Transmoduls Kft. közel 25 éves múlttal rendelkezik. Az alapítás óta több magyar és külföldi multinacionális cég beszállítójává és probléma megoldójává vált. A szolgáltatások közé tartozik az egyedi célgépgyártás, szoftverfejlesztés, robotintegráció és alkatrészgyártás is. A vállalat eredményeiről, a jelenlegi ipari helyzetről és a szakképzésről is beszélgettünk Maár Márton Andrással, a Transmoduls Kft. ügyvezető igazgatójával.

Szabó Fanni | 2018.10.15 13:43

Az egyedi gépek gyártásánál az idő a legnagyobb mumus?

Minőség, megbízhatóság, rugalmasság – ez a mottója a győri Alprosys Célgépgyártó Kft.-nek, amely géptelepítéssel és egyedi gépgyártással is foglalkozik. Bera Attila ügyvezető igazgató szerint a rugalmasság különösen fontos, hiszen az ügyfelek komoly elvárásokat támasztanak feléjük. Előfordul, hogy még a termék sincs kész és párhuzamosan fejlesztik azzal a géppel, ami majd össze fogja szerelni.

Szabó Fanni | 2018.08.21 12:30

Agárdi Viktor: A munkaerőhiány a gépépítőelem gyártóknak lehetőség

Az egyik legjelentősebb gépépítőelem-gyártó és -forgalmazó a Fath Components Kft. Magyarországon, amelynek ügyvezetője szerint legnagyobb versenytársaikkal szemben a rugalmasságuk azelőnyük. Az Autoprónak nyilatkozó Agárdi Viktor úgy véli, ügyfeleik a rendkívüli mélységű technikaitámogatás és az emberközeli kommunikáció miatt választják őket.

Wurmbrandt András | 2018.05.09 08:29

1 2 3 4 5

Kiemelt Partnereink