Techtogether Sokba kerülhet a figyelmetlenség az informatikai biztonságban

Sokba kerülhet a figyelmetlenség az informatikai biztonságban

autopro.hu/P.B. | 2022.10.14 14:23

Sokba kerülhet a figyelmetlenség az informatikai biztonságban

Fotó: Pixabay

Találkozzon a járműgyártás legfontosabb trendjeivel és legégetőbb kihívásaival a Techtogether 2022 kiállításon és konferencián október 18-án és 19-én Budapesten, a Bálnában. A modern gyártás kihívásai között ott van a kiberbiztonság is, így ez a téma sem maradhat ki a rendezvényről!

A járműgyártás, sőt, egyáltalán a gyártási folyamatok átalakulásával együtt új kihívásokkal is szembesülnie kell az autógyártóknak. Ilyen például a kiberbiztonság, ami a legmodernebb időkig nem jelent meg ezen a területen, azonban az okos gyárak terjedésével már a kiberbiztonság is elsődleges biztonsági szemponttá vált.

A Techtogether 2022 kiállításon október 18-19-én a Bálnában több olyan vállalattal is találkozhat, aki a kiberbiztonság területén is aktív. Ilyen például az msg Plaut Hungary Kft. és az S&T Consulting Hungary Kft. is, ha azonban ennél is mélyebben merülne el a témában, akkor érdemes a kiállítás mellett az október 18-ai konferenciára is regisztrálnia.

Az autopro.hu és a MAGE közös szervezésében megrendezésre kerülő konferencián 11:30-tól Sárkány László, a 4iG senior tanácsadója fog előadást tartani Gyár támogatás, avagy az OT terület támogatása a külső támadások ellen napjainkban! címmel. Emellett Nyírő Ferenc, az S&T Kft. Ipari digitalizáció üzletágvezetőjének előadása is releváns lehet a témában. A 11:15-kor kezdődő előadásának címe: Medve a járműiparban - súlyos okok a digitalizációra.

Az október 18-19-e között megrendezésre kerülő kiállítás ingyenesen, de regisztrációhoz kötve látogatható, ide kattintva tud regisztrálni az eseményre. Az október 18-ai konferencia szintén regisztrációhoz kötve, belépőjegy ellenében látogatható.

Nyirő Ferenc, az S&T Kft. Ipari digitalizáció üzletágvezetője

Nyirő Ferenc, az S&T Kft. Ipari digitalizáció üzletágvezetője | Fotó: S&T

Nyirő Ferenc 1989-ben szerzett gépészmérnöki diplomát a Budapesti Műszaki Egyetem Járműgépész Karán. Kulcsszerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM/CAE technológiák magyarországi meghonosításában a Pro/ENGINEER (mai nevén Creo) bevezetésével. Az utóbbi években kiemelten fókuszált az ipari digitalizációs megoldások elterjesztésére a magyar gyártó cégek körében. 2019-ben vezetésével indult el az ország történetének legnagyobb ipari digitalizációs oktatási programja öt vezető magyar egyetem bevonásával “S&T University 4.0“ néven.

Sárkány László, a 4iG senior tanácsadója

Sárkány László, a 4iG senior tanácsadója

Sárkány László a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnök diplomát (Számítógépek Rendszer- és Alkalmazástechnikája). Több mint 13 éve foglalkozik IT szolgáltatásokkal kkv és nagyvállalati környezetben egyaránt. Adatközponti szolgáltatások szakértékesítőjeként László a 4iG partnereit támogatja a felmerülő igények és kihívások magas szakmai színvonalú, személyre szabott megoldásában a kiberbiztonság és az IT üzemeltetés területén.





Az alábbi vállalatok biztosan ott lesznek a rendezvényen, jöjjön el Ön is!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink