Techtogether Bővül idén az Automotive Hungary és Ipar Napjai kiállítás

Bővül idén az Automotive Hungary és Ipar Napjai kiállítás

Pörge Béla | 2023.01.30 14:22

Bővül idén az Automotive Hungary és Ipar Napjai kiállítás

A Hungexpo megújult főépülete | Fotó: Pörge Béla

A szervezők tapasztalatai és a látogatók visszajelzései alapján is sikeres húzás volt az Automotive Hungary és az Ipar Napjai szakkiállítások együttes megrendezése a tavalyi évben, ezért 2023-ban is együtt tartják a két eseményt a Hungexpón.

Márki Enikő, a Hungexpo Ipar Napjai projektjének kiállításigazgatója egy január 30-ai eseményen elmondta, hogy a 2023. május 16-19. között megrendezésre kerülő Automotive Hungary és Ipar Napjai kiállítást 13 ezer négyzetméteres területen rendezik meg, három pavilonban (az A, a D és az E pavilonokban jelen állás szerint). Ez azt jelenti, hogy a tavalyi 12 ezer négyzetméternél nagyobb területet szánnak a rendezvény részére.

A szervezők több kiállítóra számítanak: a tavalyi 411 után az idei cél 450 kiállító, látogatószámot egyelőre nem határoztak meg. A 2022-es kiállításon 15 ezren vettek részt, akik összesen 16 országból érkeztek, így nyugodtan nevezhető nemzetközinek a kiállítás.

Izgalmas programok

Az idei rendezvényről annyit már tudni, hogy a szervezők készülnek termékversennyel, hegesztéstechnikai továbbképzéssel, gyakorlati bemutatókkal, munkavédelmi konferenciával és bemutatóval. Idén sem marad el a Portfolio-MAGE Járműipar konferencia, a legégetőbb kérdések közül az akkumulátorokat és a hidrogénhajtást is érinti majd a kiállítás.

Márki Enikő, az Ipar Napjai kiállításigazgatója

Márki Enikő, az Ipar Napjai kiállításigazgatója | Fotó: Pörge Béla

A HIPA, a MAGE és a MAJOSZ B2B programját a tavalyi év után idén is megrendezik, és természetesen nem maradhat el a Techtogether mérnökhallgatói verseny sem az autopro.hu szervezésében.

A kiállítást május 16-a és 19-e között rendezik a budapesti Hungexpo területén.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink