Techtogether A jövő gyárába nyerhet betekintést a Techtogether 2022-n!

A jövő gyárába nyerhet betekintést a Techtogether 2022-n!

autopro.hu/P.B. | 2022.10.04 17:19

A jövő gyárába nyerhet betekintést a Techtogether 2022-n!

Fotó: Bosch Presse

A Techtogether 2022 járműipari konferencia a járműipar legaktuálisabb kérdéseivel foglalkozik, a kapcsolódó szakkiállításon pedig az autóipart is meghatározó innovatív ipari trendek hazai képviselőivel találkozhat október 18-19. között. Az aktuális témák közül természetesen nem maradhat ki az okos gyár sem, találkozzon a digitalizáció kulcsszereplőivel, jelentkezzen most a Techtogether 2022-re!

A digitalizáció és az okos eszközök terjedése talán a legtöbb ipari munkavállalót érintő megatrendje korszakunknak, ami a járműipart is alaposan felforgatta. Az okos gyártás, illetve az okos gyárak megjelenése az autóiparban is különösen fontos téma – hogyan készülnek a jövő autói? Mennyire lesz szoftvervezérelt egy autó? Egyáltalán, hogyan néz ki a modern gyártás?

Ezekre a kérdésekre – és még sok másikra is – választ kaphat a Techtogether 2022 kiállításon és konferencián október 18-án és 19-én a Bálnában. A szakkiállításon az okos gyártással és a járművek digitalizálásával kapcsolatban olyan vállalatok képviselőivel találkozhat, mint a Bosch Rexroth Hajtás- és Vezérléstechnika Kft., a Hepenix Kft., az msg Plaut Hungary Kft., az NNG Kft., a Rohde & Schwarz Hungária Szolgáltató Kft., az SMC Hungary Kft. vagy az S&T Consulting Hungary Kft.

A téma iránt érdeklődők az október 18-án sorra kerülő, az autopro.hu és a MAGE által szervezett konferencián több izgalmas előadást is meghallgathatnak. Okos kamionok – okos mérnökök - Magyar fejlesztők a járműipar élvonalában címmel Frank Péter, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Kutatás-fejlesztési igazgatója tart előadást 10:05-től, ezt (és a kávészünetet) követi 10:45-től Ács István, a Bosch Rexroth Kft. ügyvezető igazgatója Új fókusz területek és ezek lehetőségei a modern gyártásban című előadása, majd 11:00-tól Nyírő Ferenc, az S&T PLM/CAD/CAM üzletág vezetője tart előadást Online megoldások a gyártásban címmel.

Az október 18-19-e között megrendezésre kerülő kiállítás ingyenesen, de regisztrációhoz kötve látogatható, ide kattintva tud regisztrálni az eseményre. Az október 18-ai konferencia szintén regisztrációhoz kötve, belépőjegy ellenében látogatható.

Frank Péter, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Kutatás-fejlesztési igazgatója

Frank Péter matematikus-mérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. 1996 óta a Knorr-Bremse cégcsoport közúti és vasúti üzletágának különböző telephelyein dolgozott kutatás-fejlesztési területen. 2014 óta a Knorr-Bremse budapesti Kutatás-fejlesztési Központjának igazgatója. 2015-ben a BME címzetes egyetemi docense lett, 2016-ban Gábor Dénes díjat kapott. 2020 óta a Műegyetem Támogatói és Baráti Köre alelnöke.

Nyírő Ferenc, az S&T Consulting Hungary Kft. PLM/CAD/CAM üzletág vezetője

Fotó: S&T

Nyirő Ferenc 1989-ben szerzett gépészmérnöki diplomát a Budapesti Műszaki Egyetem Járműgépész Karán. Kulcsszerepet játszott a korszerű 3D-s CAD/CAM/CAE technológiák magyarországi meghonosításában a Pro/ENGINEER (mai nevén Creo) bevezetésével. Az utóbbi években kiemelten fókuszált az ipari digitalizációs megoldások elterjesztésére a magyar gyártó cégek körében. 2019-ben vezetésével indult el az ország történetének legnagyobb ipari digitalizációs oktatási programja öt vezető magyar egyetem bevonásával “S&T University 4.0“ néven.

Az alábbi vállalatok biztosan ott lesznek a rendezvényen, jöjjön el Ön is!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink