Techtogether A járműipar legforróbb témáival vár a MAGE az Ipar Napjain

A járműipar legforróbb témáival vár a MAGE az Ipar Napjain

autopro.hu/P.B. | 2023.05.11 10:23

A járműipar legforróbb témáival vár a MAGE az Ipar Napjain

Fotó: Hungexpo

Május 16-a és 19-e között kerül megrendezésre az idei Automotive Hungary és Ipar Napjai kiállítás a budapesti Hungexpo területén. Az eseményen a Magyar Gépjárműipari Egyesület, azaz a MAGE folyamatosan előadásokkal várja az érdeklődőket a standján.

Érdemes lesz az idei Automotive Hungary és Ipar Napjai kiállításon felkeresni a MAGE standját, ahol számos izgalmas előadással várják az érdeklődőket! Szó lesz a zöld átállásáról és munkaerőpiaci kérdésekről esik majd a legtöbb szó, elsősorban a fenntarthatóság lesz fókuszban. Emellett az idei évben is sor kerül a MAGE exkluzív B2B beszállítói fórumára május 18-án. A rendezvényen – előre egyeztetett időpontban – lehetőség nyílik új üzleti kapcsolatok kialakítására, konkrét üzleti lehetőségek megbeszélésére.

Az időpontok miatt sem kell aggódni, mert a letöbb előadást kétszer is megtartják majd, így azok is eljuthatnak a MAGE standjára, akiknek az első alkalom valamilyen másik program miatt nem felel meg.

Fókuszban az ipar zöldülése

A kiállítás első napján, május 16-án 11-től Rigó Zoltán a Sheldon Industries részéről tart előadást Mit tehet egy ipari szereplő a biodiverzitás védelme érdekében? címmel, ezt 12 órától Cseh Attila, a HRT Spedition kereskedelmi igazgatója követi, aki Innovatív logisztikai megoldások autóipari partnerek igényeinek kiszolgálására címmel tart előadást.

13 órától Debreczeni Tamás, a Deloitte Private menedzsere és a Private csoport operatív vezetője fog beszélni Best Managed Companies témában. 14 órakor kerül sor az utolsó előadásra ezen a napon, ekkor a Rába Nyrt. részéről Mozsáry Dániel előadása jön, melynek címe: Kovácsolt alkatrészek „zöld” hőkezelése.

Május 17-én 11 órától Marsa Zoltán a PwC Hungary részéről ESG és az adózás keresztmetszete tart előadást, míg 13 órától Cseh Attila, 14 órától pedig Rigó Zoltán fognak beszélni, akik a 16-ai előadásukat tartják meg még egyszer.

A munkaerőpiac sem marad ki

Május 18-án az előadások sorát Urai Péter és Bilasics Márk nyitják a Pannonjob Kft-től, ők a Harmadik országbeli munkavállalók kölcsönzése – egy minősített kölcsönbeadó gyakorlati tapasztalatai címmel tartanak előadást. Ezt követi Rózsahegyi Attila a Deloitte-tól, ő a beszállítói ellenőrzésről fog beszélni. 14 órakor Kardos Attila tart előadást a Nefab Packaging Hungary részéről, a téma a fentarthatóság a csomagolóiparban lesz.

Május 19-én a Nefab és a Pannonjob előadásait hallgathatják meg azok, akik előző nap lemaradtak. 11-től a Pannonjobtól Molnár Attila, déltől a Nefabtól Martin-Kovács Ákos lép fel a színpadra.

A MAGE előadásai ingyenesen felkereshetők, ugyanakkor regisztrációhoz kötöttek, hogy az egyesület pontos képet kaphasson a résztvevők számáról. Jelentkezni IDE kattintva, a MAGE honlapon keresztül lehet. Az egyesület standját az érdeklődők a Hungexpo E pavilonjába találják meg, ott az E202-es standot kell keresni, ahol a kiállítás mind a négy napján izgalmas előadásokkal készülnek.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink