Szolgáltatók Ultragyors töltést ígér a Ford és az Allego együttműködése

Ultragyors töltést ígér a Ford és az Allego együttműködése

autopro.hu/R.K.E. | 2024.03.27 12:19

Ultragyors töltést ígér a Ford és az Allego együttműködése

Fotó: Allego

A Ford és az Allego ultragyors e-autó-töltőhálózat új stratégiai partnerséget jelentett be, amelynek célja, hogy több száz márkakereskedésben telepítsenek töltőket Európa-szerte. Az új, teljesen elektromos Ford Explorer vezetői hamarosan hozzáférhetnek az Allego akár 400 kilowattos teljesítményű töltőihez.

Az új stratégiai partnerek közleménye szerint az Allego ultragyors töltőit több száz Ford márkakereskedésben fogják telepíteni az EU-ban. Az egyenáramú töltők akár 400 kilowattos teljesítményt is biztosítanak, és az elektromosautó-vezetők számára a nap 24 órájában elérhetővé válnak, függetlenül attól, hogy Ford modellről van-e szó, vagy sem.

Ide tartoznak majd az új, tisztán elektromos meghajtású Ford Explorer új vásárlói is, amely az első akkumulátoros elektromos modell, amelyet az európai piacon és az európai piacra építettek. A Ford úgy véli, hogy a töltési infrastruktúra az egyik kulcsa annak, hogy a fogyasztók bízzanak az elektromos meghajtásra való átállásban. Az Allegóval való partnerségük gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a töltés élményét ügyfeleik számára, és minden eddiginél több embert ösztönöz arra, hogy az új elektromos Explorerükhöz hasonló járművekkel közlekedve fontolják meg a nulla károsanyag-kibocsátás előnyeit.

Míg a Ford megnyitja az Allego hozzáférést az összes, egyenáramú töltésre képes elektromos autóhoz Európában, a Ford vezetői egyedülálló előnyöket élvezhetnek, beleértve a kedvezményes árakat a FordPass töltőkártya használatakor, valamint a töltési folyamatot felgyorsító Plug & Charge funkciókat. A vállalatok szerint az Allego töltésének bevezetése még ebben az évben megkezdődik a Ford európai hálózatában – írja az Electrek.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink