Szolgáltatók Újabb versenyre hív az SMC Hungary!

Újabb versenyre hív az SMC Hungary!

autopro.hu | 2024.04.05 12:19

Újabb versenyre hív az SMC Hungary!

Fotó: SMC Hungary

A verseny alapvetően az automatizálás, mechatronika, géptervezés, pneumatika és elektropneumatika, valamint a PLC programozás világával ismerkedő, érdeklődő, szakképzésben résztvevő diáksághoz szól.

Az SMC Hungary Kft. különösen fontosnak tartja, hogy naprakész információkkal segítse a szakoktatásban dolgozókat, és rajtuk keresztül a jövő műszaki szakembereit is. Az elmúlt években több szakmai szereplővel összefogva elkezdtek tanári továbbképzéseket szervezni, melyekről rengeteg pozitív visszajelzést kaptak. Mostani elképzelésükkel kifejezetten a tehetséggondozással foglalkozó tanár kollégák munkáját szeretnék segíteni és egy érdekes és izgalmas feladattal támogatni. Természetesen egy feladat még izgalmasabbá válik, ha tétje is van, így egy versenyen keresztül szeretnék bevonni az érdeklődő diákságot egy közös munkába.

A versenyben résztvevő diákok az iskolai képzés során elsajátított tudásukra, valamint a tőlünk megszerezhető kiegészítő ismeretekre támaszkodva elkészíthetik a kiadott feladatot, és az alkotás örömét és nehézségeit megtapasztalva megalkothatják virtuális berendezéseiket.

Hogyan fog kinézni a verseny?

A verseny két fordulóból fog állni. Az első fordulóban egy online feladatot kell megoldaniuk a csapatoknak. A második fordulónál pedig egy jelenléti döntőt fogunk rendezni. Az online forduló április 2-án fog indulni, amelyet május 3-ig lehet beadni. A döntő pedig május 9-én lesz megrendezve a Hungexpo területén az idei Techtogether Automotive Hungary verseny helyszínén. Egy csapatban maximum 5 fő indulhat.

Mit vihet haza a nyertes csapat?

Az első helyezett csapatnak 300.000 Ft összértékű ajándékutalványt kínálunk fel díjként. A verseny ideje alatt a szoftverhez adunk egy licenszet, amit április 2 és május 9 között elérhetővé teszi mindenkinek a szoftver használatát. A licensz elérhetősége a versenyhonlapján (https://www.smc.eu/hu-hu/trainingsystem/challenge) lévő fontos információk almenüben autoSIM-200 telepítési segédletben található.

Hol találom meg a feladatot?

Az első forduló feladata megtalálható az első forduló fül alatt, vagy letölthető a fontos információk alatti menüből. Előzetes jelentkezés szükséges, amit a [email protected] e-mail-címre kell elküldeni, amelynek tartalmaznia kell nevet, email címet telefonszámot. Az előzetes jelentkezésnek nincs határideje. A nevezéssel a jelentkező elfogadja az adatkezelési szabályzatba foglaltakat. A megoldott feladatot a [email protected] e-mail-címre kell beküldeni névvel és elérhetőségekkel (telefonszám).

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink