Szolgáltatók Újabb három évig Laufer Tamás az IVSZ elnöke

Újabb három évig Laufer Tamás az IVSZ elnöke

autopro.hu | 2019.05.03 12:35

Újabb három évig Laufer Tamás az IVSZ elnöke

Az IVSZ - Szövetség a Digitális Gazdaságért éves közgyűlésén Laufer Tamást választották meg a szervezet elnökévé. Sorozatban negyedik elnöki ciklusát kezdheti meg.

Laufer Tamás (a nyitóképen) beszédében hangsúlyozta: az IVSZ tagjainak nagy része továbbra is informatikai vállalkozás, mégis egyre több tagtárs képviseli a korábbi „non-IT” szektort; olyan pénzügyi, agrár, vagy akár az ingatlanok területén működő cégek, amelyek felismerték a technológiai fejlesztések és a digitális transzformáció fontosságát.

A szervezet elnöke szerint IVSZ-nek el kell érnie, hogy a digitalizációval kapcsolatos szabályozási, közpolitikai és fejlesztéspolitikai lépések ténylegesen katalizálják a vállalatok fejlődését:

– Fő feladatomnak az elnöki ciklus első felében azt tekintem, hogy az új szerkezet kiépüljön, és az iroda hatékonyan tudja támogatni az új működést. Reményeim szerint ezt követően hátrébb léphetek, hogy 10 évnyi elnökség után átadjam a stafétát egy olyan új vezetőnek, aki a szövetség hiteles vezetőjeként folytatja a megkezdett munkát – tette hozzá.

További részletek a közgyűlésről, illetve a tisztújításról az IVSZ honlapján olvashatók.

Kiemelt Partnereink