Szolgáltatók Termékauditor képzés indul a QFD jóvoltából

Termékauditor képzés indul a QFD jóvoltából

autopro.hu | 2024.02.16 11:21

Termékauditor képzés indul a QFD jóvoltából

Fotó: facebook.com/qfdconsultancy

A termékaudit a gépjárműiparban egy különösen fontos módszere a termékminőség biztosításának. Az érdeklődők most lehetőséget kapnak a QFD Groupnak köszönhetően.

A VDA 6.5 kötet egy iránymutatás a termékaudit programokért felelős vezetőknek, mely lehetővé teszi, hogy a saját termékeikre szabott rendszert dolgozzanak ki. Egy VDA 6.5 szerinti termékaudittal azonosíthatóak a vevői követelmények, lehetővé válik a termékek ezeknek megfelelő vizsgálata és az esetleg szükséges javító intézkedések bevezetése. Ezért a VDA 6.5 egy hatékony eszköz a szervezetben a minőségirányítási rendszer és a termékek továbbfejlesztésére. A megvalósításhoz szükség van jól képzett termékauditorokra, akik a szükséges ismereteket ezen a képzésen tudják megszerezni.

A képzés célcsoportja

Olyan munkatársak, akik a szervezetben termékauditokat terveznek és/vagy hajtanak végre.

A képzés célja

Ezen az egynapos képzésen a résztvevők megismerik a termékaudit programok összeállítását és a termékauditok lefolytatását a tervezéstől, a megvalósításon, lezáráson és jelentéskészítésen keresztül, egészen a bevezetendő helyesbítő tevékenységekig. A képzés során ismertetésre kerülnek azok a módszerek, melyekkel a termékkockázatok és fejlesztési lehetőségek felismerhetőek, hogy a reklamált darabok száma tartósan csökkenjen.

Dátum: 2024.02.19 09:00 - 2024.02.19 17:00 (hétfő)

Helyszín: 1103 Budapest, Kőér utca 2/A C. épület 5. emelet, Laurus Irodaház

A QFD Group képzésével kapcsolatos további információkért látogasson el a vállalat weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink