Szolgáltatók Számos tanfolyammal várja a nyarat az MTM

Számos tanfolyammal várja a nyarat az MTM

autopro.hu | 2020.05.22 10:16

Számos tanfolyammal várja a nyarat az MTM

Fotó: Pixabay

A koronavírus-járvány kapcsán bevezetett korlátozások egyre enyhülnek, így az MTM reméli, hogy hamarosan a képzésekre érvényes szigorításokon is lazítanak. Ebből kifolyólag az MTM nyárra már új időpontokat szervez, júniusi EAWS tanfolyama pedig az új EAWS 1.3.6. ergonómiai kockázatértékelő rendszerre épül.

Az EAWS (Ergonomic Assessment Worksheet) ergonómiai kockázatértékelő rendszer az ISO/EN szabványok és irányelvek változásai, valamint a többezer felhasználó visszajelzései alapján fejlődik, pontosabbá válik.

A One-MTM legutóbb 2020 májusában ratifikálta a módosításokat, mely elsősorban a 2. és 3. szekciót érinti. Előtérbe került a nemek kezelése és a formanyomtatvány is változott. Az aktuális verziószám: 1.3.6/2020. A júniusra tervezett EAWS tanfolyam már erre épül. Akik pedig már használják az eljárást, azoknak a június 19-ei EAWS felfrissítő szemináriumon mutatjuk be gyakorlati példákon (elsősorban filmelemzések) keresztül a változásokat.

A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások enyhítése miatt az MTM reméli, hogy a képzésekre érvényes szigorítások enyhítésére is hamarosan sor kerül. Ebből kifolyólag már meg is hirdettek pár időpontot a nyárra. Ha nem sikerülne megtartani őket a légkondicionálással is rendelkező tantermekben – amennyiben a résztvevők azt igénylik -, webináriumi formában kerül rájuk sor. A webináriumokat – nemzetközileg egyeztetve, a tapasztalatok alapján – a home-office életritmushoz illeszkedően, jellemzően 2 x 3 órás napi blokkokban tartják, így a képzések időtartama hosszabb. A vizsgáztatás nemzetközileg egységesen a One-MTM szerverein online zajlik. A meghirdetett időpontok a kontakt órákra értendők, de ha a képzés távoktatásban valósul meg, az időpontok – a résztvevőkkel egyeztetve, az előbbiek alapján – további napokkal bővülnek.

A júniusra tervezettek tanfolyamok az alábbi linken érhetők el.

Kiemelt Partnereink