Szolgáltatók Segít a rendszerauditok szervezésében a Tequa

Segít a rendszerauditok szervezésében a Tequa

autopro.hu/V.M. | 2022.04.27 14:22

Segít a rendszerauditok szervezésében a Tequa

Fotó: TEQUA

Úgy érzi, hogy a lefolytatott auditok nem hoznak megfelelő eredményeket, esetleg nem elég hatékonyak? Nincs elegendő képzett rendszerauditor vállalatuknál? Jelentkezzen, vagy küldje el munkatársait a Tequa International Kft. IATF 16949:2016 belső rendszerauditori online tanfolyamára!

Hirdetés

A képzésen elsajátíthatják azon kompetenciákat, ismereteket, amelyek alkalmassá teszik Önt és munkatársait a minőségirányítási rendszerauditok szakszerű, professzionális lebonyolítására. Ne feledje, az audit nem pusztán egy minőségügyi eszköz, hanem a vezetőket segíti a probléma pontos feltárásában, ami gyakran már a megoldás felét jelentheti!

Célcsoport:

Elsősorban azon munkatársaknak ajánlják, akik saját vállalatuknál IATF 16949:2016 szabvány szerinti belső rendszerauditokat folytatnak le, valamint minőségirányítási rendszer kiépítésével és fejlesztésével foglalkoznak.

Rajtuk kívül még a minőségirányítás és a vállalat más területeiről érkező vezetőket és munkatársakat várják, akik szeretnének megismerkedni az IATF 16949:2016 és a minőségirányítási rendszer auditálásának követelményeivel és olyan ismereteket szeretnének szerezni, amelyek alkalmassá teszik őket belső auditok tervezésére, végrehajtásában való aktív közreműködésre és annak dokumentálására, nyomon követésére.

Képzés időtartama: 4 nap, 2022. május 19-20. és május 30-31.

A képzéssel kapcsolatos további részletekért látogasson el a Tequa Akadémia weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink