Szolgáltatók Ne felejtse el kitölteni kérdőívünket!

Ne felejtse el kitölteni kérdőívünket!

autopro.hu | 2019.10.10 15:00

Ne felejtse el kitölteni kérdőívünket!

Az autopro.hu autóipari szakportál az október közepén megrendezésre kerülő TechTogether Automotive Hungary 2019 rendezvénye alkalmából nem reprezentatív felmérést készít az autógyártók körében az iparág munkaerő helyzetéről. Segítsen, hogy tisztán lássuk a teljes képet, vegyen részt a felmérésben a hét végéig! A kérdőív kitöltése csak pár perc.

Hirdetés

Ha ön egy járműipari vállalat HR területén dolgozik, akkor kérjük, hogy rövid kérdőívünk kitöltésével segítsen nekünk erről átfogó képet kialakítani. Az eredményt a TechTogether Automotive Hungary 2019 versenyt megelőző napon, október 15-én publikáljuk majd itt, az autopro.hu hírportálon.

Mindössze kilenc kérdésre kell választ adnia, a kitöltéssel három perc alatt végezhet.

Olyan problémákra keresünk választ, ami mindenkit egyformán érdekel, amelyekkel mindenki találkozik munkája során.

Ezek legtöbbször nagyon fontos, húsbavágó kérdések, úgy mint munkaerő-toborzás, cégünk láthatósága, imázsának alakítása. Olyan kérdések foglalkoztatnak minket is, mint például:
• Hova, milyen szakterületekre a legnehezebb munkaerőt találni?
• A toborzás, kiválasztás, interjúzás során mi okozza a legnagyobb problémát, és milyen eszközökkel próbáljuk megnyerni maguknak a fiatalokat?
• Keressük-e a kapcsolatot középiskolákkal, egyetemekkel, vagyis van-e kapcsolatunk a legfiatalabb generációval?

Bízunk benne, hogy a válaszokból születő következtetések által minden piaci szereplő pontosabb képet alkothat arról, hogy most éppen hol tart HR-politikájában, hol tartanak mások, mire kell felkészülnie és mit kell pótolnia a területen.

Töltse ki kérdőívünket itt, erre a linkre kattintva.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink