Szolgáltatók Mercedesekkel és díjcsökkentéssel csábít útra a Share Now

Mercedesekkel és díjcsökkentéssel csábít útra a Share Now

autopro.hu | 2020.08.27 04:23

Mercedesekkel és díjcsökkentéssel csábít útra a Share Now

Fotó: Share Now

A nyár folyamán megújult a Share Now autómegosztó Budapesten, aminek köszönhetően szélesebb körben vált elérhetővé az autómegosztás a fővárosban lakó vagy tartózkodó emberek számára. A vállalat jelentősen csökkentette a kisebb autók percdíjait is, amelyek költséghatékony használatát a Share Now Pass25 előfizetés bevezetése szintén segíti. Továbbá lejjebb mentek az egynapos csomagok árai, illetve már minden hosszabb időre szóló csomag tartalmaz levezethető kilométereket is.

Hirdetés

Share Now 2020 augusztusától több európai város után Budapesten is bevezette a Pass25-öt. Az előfizetéses konstrukcióban, a választott modelltől függetlenül az előfizetők minden Share Now vezetésük percdíjából 25 százalék kedvezményre jogosultak, ami a számlájuk végösszegéből kerül levonásra. A Pass25-re a regisztrált, privát Share Now felhasználók a cég honlapján keresztül fizethetnek elő 990 forintos havidíjért, ami automatikusan, havonta megújul és bármikor rugalmasan lemondható. Ez jelentős kedvezményt biztosít a Share Now felhasználók számára, így egy háromajtós Mini percdíja 79 forint helyett 60 forint/perc, míg egy 20 perces városi út ugyanezzel a típussal 1700 forint helyett kevesebb, mint 1300 forintba kerül Share Now Pass-szal.

A mindennapi használat elősegítése a Share Now egyik legfontosabb célja, így az új modellekkel együtt megújultak a Share Now percalapú és egynapos díjcsomagjai is. A legkisebb modellek percdíja 60 forint/perc a Share Now Pass25 előfizetéssel, míg alkalmi felhasználók 79 forint/perctől használhatják a Share Now autóit a korábbi 99 forint/perc helyett.

Mindezek mellett a belföldi turizmus fellendülésével egyre nagyobb a felhasználók igénye a napidíjas bérlésre is, amit a cég az egynapos csomagok díjának csökkentésével és a napos csomagokba foglalt, levezethető kilométerekkel is segít idén nyártól. Így a felhasználók egy napra már 13.990 forintért igénybe vehetik autóikat 90, a csomagba foglalt kilométerrel. Ráadásul, a legtöbb Share Now autón éves országos autópálya matrica is van, valamint a tankolást is a cég állja az OMV benzinkutakon.

Új Mercedesek már Békásmegyeren, Káposztásmegyeren és Budafokon is

A Share Now magyarországi működtetője, a Wallis Autómegosztó Kft. felhasználói körében, 1254 fő megkérdezésével 2020 májusában a felhasználói igényeket, szokásokat és a szolgáltatással kapcsolatos tapasztalatokat érintő felmérést készített. Kiderült, hogy a válaszadók több mint harmada rendszeresen használja a mindennapi bevásárlás elintézéséhez, munkába vagy iskolába járáshoz a Share Now szolgáltatását, illetve akkor, ha szórakozni indul. Ennek megfelelően minden második válaszadó számára az a legfontosabb, hogy egy közösségi autószolgáltató flottájában többféle modell legyen elérhető, igazodva minden élethelyzethez. Ezekre az igényekre válaszul idén szeptembertől a Share Now 30 új gépjárművel, köztük Magyarországon gyártott Mercedes-Benz A-osztályokkal, valamint Mercedes GLA és Smart EQ fortwo modellekkel bővíti a meglévő, Mini és BMW modellekből álló flottáját.

„Azt szeretnénk, hogy minél több budapesti lakoshoz és itt dolgozó emberhez érjen el az autómegosztó szolgáltatás, ezért nagy örömmel bővítjük Daimler modellekkel a flottánkat. A felhasználói visszajelzésekből tudjuk, hogy ezt már az ügyfeleink is nagyon várták” – mondta Buday Bence és Fischer Péter, a Share Now Magyarország társ-ügyvezetői.

A szeptemberben érkező új autókkal együtt külső szolgáltatási területekkel bővül a Share Now zóna, így már felár nélkül indíthatók bérlések Békásmegyeren, Káposztásmegyeren és Budafokon is, illetve 1590 forintos díj ellenében bármelyik bérlés le is zárható ezeken a helyeken.

A Share Now az ősszel számos további újdonsággal készül a meglévő és új felhasználói számára. Céljuk a szolgáltatásaik bővítése a lakossági és vállalati ügyfelek körében egyaránt, miután az elmúlt hónapok tapasztalatai – még a járványhelyzettel leginkább terhelt időszakban is – azt mutatták, hogy folyamatosan növekvő igény van a carsharing autók használatára a fővárosban, illetve mindenhol az ország területén.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink