Szolgáltatók Laboratóriumi belső auditor képzésre van lehetőség jelentkezni

Laboratóriumi belső auditor képzésre van lehetőség jelentkezni

autopro.hu | 2024.03.07 06:21

Laboratóriumi belső auditor képzésre van lehetőség jelentkezni

Fotó: Pexels

Az akkreditáló testületek ezt a szabványt alkalmazzák a laboratóriumok felkészültségének megerősítéséhez vagy elismeréséhez.

Az ISO/IEC 17025 szabvány a vizsgáló- és kalibráló laboratóriumok felkészültségére határoz meg általános követelményeket. A szabvány minden olyan szervezet esetében alkalmazható, amely vizsgálatokat és/vagy kalibrálásokat végez, és felhasználható a laboratóriumok irányítási rendszerének kialakítására.

A képzés célcsoportja

A belső és szállítói auditok elvégzésére kiválasztott munkatársak, vezetők.

A képzés célja

A képzés eredményeként a résztvevő meg tudja határozni, hogy egy adott helyzetben az ISO/IEC 17025 szabvány mely követelményeit kell figyelembe venni, továbbá, hogy egy adott helyzetre képes legyen ellenőrző listát készíteni. Ismerje fel a különböző helyzetekben a lehetséges nem-megfelelőségeket (a követelmények nem teljesülését) és ezt képes legyen érthető, világos formában jelentésben megfogal­mazni. Ismerje meg az audit során alkalmazható kommunikációs elemeket.

Dátum: 2024.03.11 09:00 - 2024.03.13 17:00 (hétfő - szerda)

Helyszín: Az oktatás online zajlik.

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a QFD Group weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink