Gyártók Három új modell bejelentésével emeli a tétet a BYD

Három új modell bejelentésével emeli a tétet a BYD

autopro.hu/R.K.E. | 2024.04.17 15:24

Három új modell bejelentésével emeli a tétet a BYD

Fotó: BYD

A BYD három új modellt, köztük két koncepcióautót mutatott be prémium márkája, a Fangchengbao alatt, mivel a kínai elektromos járműóriás fokozza erőfeszítéseit a magasabb árszegmensekben való értékesítésre.

A Bao 8 SUV, a Super 3 koncepció crossover és a Super 9 koncepció sportautó egy élőben közvetített eseményen debütált április 16-án, kedd este. A vállalat a jövő hét végén kezdődő pekingi autókiállításon mutatja be őket. A BYD nem közölte az árakat és azt sem, hogy mikor lesznek elérhetőek az autók.

A Fangchengbao termékcsalád nagy része a Dual Mode Off-Road (DMO) nevű plug-in hibrid rendszerrel rendelkezik, amelyet a BYD a jobb üzemanyag-fogyasztás és nagy lóerő mellett a terepjáró vezetési élmény javítására fejlesztett ki, mondta a rendezvényen Lian Yubo, a cég vezető kutatója. A BYD tavaly év végén indította el a Fangchengbao márkát, mint az előkelő járművek három márkájának egyikét. A másik két márka a Denza és a Yangwang.

A Toyota Land Cruiser, a Stellantis Jeep és a Tata Motors Jaguar Land Rover vezető szereplői voltak a terepjárók szegmensében, amelyet a BYD elektromos járműveivel próbára tesz – írja a Reuters.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink